Diyeti bozmak nasıl bir probleme yol açar?

Fitness yapıyorum zaten 1 hafta antrenmana yüklensem çözer miyim?

Hocam yol gitmez rahat olun. Diyeti bozuğunuz günün ertesi günü 0 karbınhidrat diyeti yapınç bir D e sabah aç karna kardiyo yapın fazlasıyla telafi edeceksinizdir.

0 karbon diyetinde neler yiyebilirim.

Son düzenleme:
Senin asıl hatan burada. Tabii ki sürekli yememelisin ama haftada 1 yemelisin ve 3-4 parça. Böyle yapmazssan bir süre sonra, şu an olduğu gibi kendini durduramazsın.

Hocam 3 4 parça degilde ne aldiysam onu yesem olur mu 🤠 çunku bir şeyi yedikten sonra kalan kismiyla bakisamiyorum.

100 gr kocaman çikolatadan mı 4 tane yedin?

Hocam mesaj kasmaya mı çalışıyorsunuz anlamadım benim bir sorum var fakat soruma cevap vermek yerine yazdığım şeyin aynısını yazıp sonuna soru eki ekliyorsunuz.

Son düzenleme:
Hocam 3 4 parça degilde ne aldiysam onu yesem olur mu 🤠 çunku bir şeyi yedikten sonra kalan kismiyla bakisamiyorum.

Hocam mesaj kasmaya mı çalışıyorsunuz anlamadım benim bir sorum var fakat soruma cevap vermek yerine yazdığım şeyin aynısını yazıp sonuna soru eki ekliyorsunuz.

Diyeti ağır yaparsan bu tür şeyler normal. Günde 2 öğün hafif beslen ekmek ve şeker ürünlerini kes. 1 öğün ekmek olabilir mesela döner yersin diğer öğünde de diyete uygun yemek yersin kendini sıkmadan ortalama 1 2 ay gibi bir sürede 5-10 kilo verebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı