Diyeti bozmayan abur cubur önerisi

Wisdow

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, çoğumuz definasyon vs. yaparken yağ yakma döneminde artık tatlı krizlerinden dolayı bazı yerlerde dayanamayıp diyeti bozuyoruz. Bu yüzden size sormak istiyorum, definasyon dönemindeyken diyeti bozmayan abur cubur önerileriniz var mıdır? Benim şekersiz monster dışında bildiğim pek bir şey yok, onu da 2-3 günde bir tüketiyorum. Önerileriniz lazım.

Çikolata canın çektiğinde bitter çikolata ye

Çikolata canın çektiğinde bitter çikolata ye
Hocam karbonhidrat ve yağ bakımından çok iyi bir tercih değil bence definasyon için.

Ülkerin diyet ürünleri var onlardan tüketin onlar iyidir Google'a yazın çıkar.
Monster içmeyin kalp krizi riskini yükseltir.
Hocam Monster'in kalp krizi riskini yükseltme olayı nedir tam olarak? Enerji içecekleri kalp atışlarını hızlandırıyor ama spora gitmeden önce içtiğim için terlememi arttırıp vücuttan su atmama yardımcı olur diye düşünüyorum. Çok fazla içmezsek kalp krizi riski yine de artar mı?

Vallahi yalan olmasın bende tüketiyorum ama ayda 1 falan taş çatlasın 2
Bir ara spordan önce veya sonra tüketilmesinin zararlı olduğu söyleniyordu.

Vallahi yalan olmasın bende tüketiyorum ama ayda 1 falan taş çatlasın 2
Bir ara spordan önce veya sonra tüketilmesinin zararlı olduğu söyleniyordu.
Hocam Ülker'in diyet ürünlerinden öneriniz var mı? Çünkü bu "bar" dediğimiz şeyler genellikle çok fazla yağ ve kalori içeriyor.

Hocam Ülker'in diyet ürünlerinden öneriniz var mı? Çünkü bu "bar" dediğimiz şeyler genellikle çok fazla yağ ve kalori içeriyor.
Altınbaşak benim dediğim

hatta eti "form" tüketin dışı çikolatalı olan var efsane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…