Diyetisyenlik nasıldır?

delvarto

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Orta Doğu
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bu sene YKS sınavlarına gireceğim. Hedefim aslında tıp ama diyetisyenlik de düşünüyorum. Hacettepe geçen sene 50K ile kapatmış. Sizce okusam iş konusunda sorun yaşar mıyım? İş bulabilir miyim? Genel olarak yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar, bu sene YKS sınavlarına gireceğim. Hedefim aslında tıp ama diyetisyenlik de düşünüyorum. Hacettepe geçen sene 50K ile kapatmış. Sizce okusam iş konusunda sorun yaşar mıyım? İş bulabilir miyim? Genel olarak yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler.
Türkiye'de her konuda iş bulmak zor. Kendinize bir mekan açabilirsiniz onun dışında güzel bir meslek öncelikle senin sevmen lazım.

Devlet hastanesi alımları zor oluyor mu? Galiba KPSS'de 89 puan yeterli oluyormuş. KPSS hakkında pek bir bilgim yok, zor mudur?
KPSS genel kültür daha çok ister yani ben 12 sınıfta gireceğim şu anlık çalışıyorum sorular basit ama ben lise düzeyine gireceğim siz daha üst seviyelere gireceğiniz için zor olabilir. Onun dışında devlet hastanesine girmek pek bilmiyorum ama özele girmekten zordur tabi sonuçta arkanda devlet oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı