Dizi önerisi

oguzhan0

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zamanda the 100, La Casa de Papel ve got dizilerini bitirdim. Breaking Bad, Z nation, Walking Dead bu 3 dizide kararsız kaldım. 3 diziyide izlemedim. Nerede okusam Breaking Bad ve Walking Dead dizileri için dünya tarihindeki en iyi dizi olduğu konuşuluyor fakat rutin işlediğini düşünüyorum dizinin o yüzden başlayamadım bir türlü. Yani rutinden kastım got, veya the 100 gibi olmadığını düşünüyorum. Senelik izine çıktım 1 haftalık farklı bir şehirde otele yerleşeceğim yani yalnız olacağım. O yüzden ayıptır söylemesi akşamları bira eşliğinde keyif verecek bir diziye başlamak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Dark izleyin hocam ama ayık kafayla :) alkol tüketmeden izlerseniz çok zevk alırsınız alkol alırsanız bir şey anlamazsınız diziden çok karışık ve beyni çalıştıran bir dizi.

Dark izleyin hocam ama ayık kafayla :) alkol tüketmeden izlerseniz çok zevk alırsınız alkol alırsanız bir şey anlamazsınız diziden çok karışık ve beyni çalıştıran bir dizi.

Hocam askerde intikale çıkardık 8-10 saat mevzilenirdik o sıra merak edip başlamıştım 4-5 bölüm. Yanlış hatırlamıyorsam eleman ormanda bir yere gidip duruyordu aşırı ağır işlediği için ruhum sıkıldı, bırakmıştım. Herhangi bir dizide 1-2 bölüm ağır, rutin geçsin imkanı yok izleyemem, sıkılırım. Ama teşekkür ederim önerin için.
Sitcom önerebilirim isterseniz. Hem keyif dizisi olur, canınız sıkılınca açarsınız.

Alkol kullanmayın.

Alkolik değilim hocam sadece keyfim yerinde olduğu ve kafam rahat olduğu zamanlar içerim öyle ayda 1-2 belki. Teşekkür ederim bakıyorum hemen.

Hocam askerde intikale çıkardık 8-10 saat mevzilenirdik o sıra merak edip başlamıştım 4-5 bölüm. Yanlış hatırlamıyorsam eleman ormanda bir yere gidip duruyordu aşırı ağır işlediği için ruhum sıkıldı, bırakmıştım. Herhangi bir dizide 1-2 bölüm ağır, rutin geçsin imkanı yok izleyemem, sıkılırım. Ama teşekkür ederim önerin için.

Alkolik değilim hocam sadece keyfim yerinde olduğu ve kafam rahat olduğu zamanlar içerim öyle ayda 1-2 belki. Teşekkür ederim bakıyorum hemen.
Alkolik olmasanız dahi tat için içiyorsanız alternatif içeceklere bakabilirsiniz.

Breaking Bad yavaş işliyor. TWD'nin ilk sezonları gerçekten çok iyi ilk bölümden itibaren sarıyor. Bölümü izledikten sonra öyle bir yerde bitiyor ki diğer bölümü izliyesin geliyor.

Breaking Bad yavaş işliyor. TWD'nin ilk sezonları gerçekten çok iyi ilk bölümden itibaren sarıyor. Bölümü izledikten sonra öyle bir yerde bitiyor ki diğer bölümü izliyesin geliyor.

Nasıl peki hocam? İzlediysen eğer fikrini söyler misin? Ağır işlemesine rağmen gerçekten başlamaya değer mi sence?

Hemen öneriyorum
Breaking bad sonra vikings ardından sopranos the walking dead izle kesinlikle komedi istiyorsan the last man on earth dizi bu dizide dünyada kalan son kişiyi komedi eşliğinde anlatıyor ondan sonra ragnarok u kesin izle havası efsane ardından ınto the night Türk karakter var bu dizide ve yeni sezonda kıvanç tatlıtuğ dizide yer alacak. Ondan sonra tren yolculuğu hayatta kalma istiyorsan snowpiercer dizisi ardından gençlik lise fln istiyorsan How to sell drugs yada I am not okey with This şimdi animasyon gibi istiyorsan arcane izle efsanedir sonra lost var adaya uçak düşer ve hayatta kalma başlar çok iyidir. Sonra mr robot var o da hacker hikayesi anlatır.Ardından prison break izliyebilirsin. See dizisi var o da iyi. Börü Türk dizisi çok iyidir. The rain dizisi var ilk sezon çok iyi ardından. The punisher işte böyle çoğu iyidir aç izle iyi günler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı