Dizi önerisi

The Deep

Hectopat
Arkadaşlar yazılılar bitti ve PC sipariş ettim. 1 haftaya da PC gelir. O sırada yapacak bir şeylerle uğraşmak istiyorum ve benim de aklıma dizi izlemek geldi. Önereceğiniz diziler Türk dizisi olmazsa sevinirim. İzlediğim diziler:

The Walking Dead.
Prison Break.
Vikings.
Game of thorns.
Hakan muhafız (en iyi Türk dizilerinde ilk 5'e girer bence çok iyi izlemeyen varsa tavsiye ederim harika olmuş 3 kere bitirdim ve hikayesi de bayağı iyi)
Breaking Bad sarmadı. 3. bölümdeyim, ne zaman sarar bilmiyorum. Sizce devam etmeli miyim ve hangi sezonda güzelleşmeye başlıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun soluklu bir dizi ise supernatural beni bir hafta oyalasın derseniz rings of Power ve zaman çarkı ikisinin de 1. sezonu yayımlandı Breaking Bad sarmaması çok normal kendisi dünyanın en ağır dizilerinden.

Arkadaşlar yazılılar bitti ve PC sipariş ettim. 1 haftaya da PC gelir. O sırada yapacak bir şeylerle uğraşmak istiyorum ve benim de aklıma dizi izlemek geldi. Önereceğiniz diziler Türk dizisi olmazsa sevinirim. İzlediğim diziler:

The Walking Dead.
Prison Break.
Vikings.
Game of thorns.
Hakan muhafız (en iyi Türk dizilerinde ilk 5'e girer bence çok iyi izlemeyen varsa tavsiye ederim harika olmuş 3 kere bitirdim ve hikayesi de bayağı iyi)
Breaking Bad sarmadı. 3. bölümdeyim, ne zaman sarar bilmiyorum. Sizce devam etmeli miyim ve hangi sezonda güzelleşmeye başlıyor?
Dark dizisi var kafan yanar o derece ama güzel.
Stranger things var 3 kez bitirdim güzeldi.
Lucifer komedi dram tarzı 2 kere bitirdim.
Another life var uzayda geçiyor bilim kurgu.
The witcher var o da iyiydi baya.
The rain var biraz sıkılmıştım ama sonu güzeldi.
The blacklist efsane bir dizi kesinlikle izlemelisiniz.
Şuan da black mirror izliyorum tavsiye eder miyim? Ehh olabilir.

Nasıl sarmaz ya? İlk sezon biraz durgun 3-4-5 bayağı güzel. 2'de yavaş yavaş olaylar gelişiyor.

The boys.

Açıklamıssın zaten.

Bence Game of Thrones başla.

İzlemediysen izlemelisin ama önce, Game of Thrones.
Sonra da
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Keşke yazdığım yazıyı okusaydınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı