Dizi oyuncusuna aşık olmak normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence normal, sonuçta onlarda normal insan. Ayrıca Ana de Armas'a aşık olmayan adam kendine "ben heteroseksüelim" demesin.

Bence normal, sonuçta onlarda normal insan. Ayrıca Ana de Armas'a aşık olmayan adam kendine "ben heteroseksüelim" demesin.
Bence güzel değil erkek olsam aşık olmam.

Niye kimse konuşmuyor?

Sıkıldım bişe konuşalım.

Bi öneri verin napayim şuan çok sıkıldım.

Son düzenleme:
Önerdiğin kadını kendi cinsi bile beğenmedi harbi göz zevkin baya leş.
Güzel toxicsiniz. "Baya leş" lafını en son msn dönemindeki asosyal emolar kullanıyordu. Ana De Armas, Emma Stone, Scarlett güzelliği tartışılmayacak kadınlardır net bir şekilde. Ayrıca bir kadın hem cinsinden neden hoşlansın lezbiyen olmadıktan sonra. Cinsiyetleri araştırma konusunda eksiklerin var. Sanırım Charm Rp'si yaparken başı şeyleri atlamışsın. ☺️

Screenshot_1.png

Normal kanka bende buna tutuldum fazlasıyla.

Aşk duygusunu bir insanı tanımadan yaşamak bana garip geliyor. Ama güzelliği konusunda destekliyorum Ana De Armas'ı. Kesinlikle çok güzel bir yüzü var.

Evet Türkçenden anlaşılıyor 12 yaşında olduğun. Technopat'ta dolasman çok anormal değil. @EkmekArasıRam Max 9 yaşında mesela.
Genede o yaşlarda dediğin tarzı şeyler yapmanı öneririm. Pek dizi izlemeni önermem eğer Türk dizisi ise. Ben televizyon izlemiyorum uzun süredir adam akıllı.
Kızın Türkçede sıkıntı yok da sanalda yapıyorum veya yapıyom yerine yapıom oynuom gibi kelimeler kullanınca havalı sanıyor kendini bu yaştaki çoğu kişi. (Ben de 13 bu arada 😃)

Kızın Türkçede sıkıntı yok da sanalda yapıyorum veya yapıyom yerine yapıom oynuom gibi kelimeler kullanınca havalı sanıyor kendini bu yaştaki çoğu kişi. (Ben de 13 bu arada 😃)
Benim üşengeçlikten öyle yazım.

Ana de Armas'tın turk versiyonu var : Selin Şekerci.
kapak_134024.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı