Ben heteroseksuelim.Bence normal, sonuçta onlarda normal insan. Ayrıca Ana de Armas'a aşık olmayan adam kendine "ben heteroseksüelim" demesin.
Bence güzel değil erkek olsam aşık olmam.Bence normal, sonuçta onlarda normal insan. Ayrıca Ana de Armas'a aşık olmayan adam kendine "ben heteroseksüelim" demesin.
Hocam asıl sen görmemişsin maalesef.Reis sen kadın görmemişsin ya.
Önerdiğin kadını kendi cinsi bile beğenmedi harbi göz zevkin baya leş.Hocam asıl sen görmemişsin maalesef.
Güzel toxicsiniz. "Baya leş" lafını en son msn dönemindeki asosyal emolar kullanıyordu. Ana De Armas, Emma Stone, Scarlett güzelliği tartışılmayacak kadınlardır net bir şekilde. Ayrıca bir kadın hem cinsinden neden hoşlansın lezbiyen olmadıktan sonra. Cinsiyetleri araştırma konusunda eksiklerin var. Sanırım Charm Rp'si yaparken başı şeyleri atlamışsın.Önerdiğin kadını kendi cinsi bile beğenmedi harbi göz zevkin baya leş.
Aşk duygusunu bir insanı tanımadan yaşamak bana garip geliyor. Ama güzelliği konusunda destekliyorum Ana De Armas'ı. Kesinlikle çok güzel bir yüzü var.Bence normal, sonuçta onlarda normal insan. Ayrıca Ana de Armas'a aşık olmayan adam kendine "ben heteroseksüelim" demesin.
Kızın Türkçede sıkıntı yok da sanalda yapıyorum veya yapıyom yerine yapıom oynuom gibi kelimeler kullanınca havalı sanıyor kendini bu yaştaki çoğu kişi. (Ben de 13 bu aradaEvet Türkçenden anlaşılıyor 12 yaşında olduğun. Technopat'ta dolasman çok anormal değil. @EkmekArasıRam Max 9 yaşında mesela.
Genede o yaşlarda dediğin tarzı şeyler yapmanı öneririm. Pek dizi izlemeni önermem eğer Türk dizisi ise. Ben televizyon izlemiyorum uzun süredir adam akıllı.
Benim üşengeçlikten öyle yazım.Kızın Türkçede sıkıntı yok da sanalda yapıyorum veya yapıyom yerine yapıom oynuom gibi kelimeler kullanınca havalı sanıyor kendini bu yaştaki çoğu kişi. (Ben de 13 bu arada)
Ana de Armas'tın turk versiyonu var : Selin Şekerci.Bence normal, sonuçta onlarda normal insan. Ayrıca Ana de Armas'a aşık olmayan adam kendine "ben heteroseksüelim" demesin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.