Arkadaşlar hiç kimseye dizüstü bilgisayar önermiyorum. Nedenini sorarsanız paranız boşa gidiyor gerçekten 3 sene önce aldığım Laptop'um artık soğutmamaya başladı. İşlemcim 70 derecelere geliyor artık bilgisayarın sesini hiç sormayın başınızı ağrıtıyor. Siz bu bilgisayarları alıyorsunuz böyle güzel hayallerle fakat sonuç bu yani parçada değiştiremiyorsunuz öyle kalıyor boşa paranız gidiyor. Ya da hani seyyar kullanmak için alıyorsanız da öyle büyük şeyler beklemeyin.
bendede z570 var2 senedir dizüstü bilgisayarıma ne bir format nede bir bakım yaptım. 2 yaz kullandım ki tatil günlerinde neredeyse hergün 12 saatten fazla aralıksız açık kaldı. CS:GO' dan GTA V' e kadar her oyunu sorunsuz oynatıyor. Bakım istiyor tabi ki ısıdan dolayı. Ama özenli kullandığın sürece her bilgisayar sana yeter. Kullandığım bilgisayar Lenovo Z500.
Konu tekrar canlanmış. Z500 cihazımı halen kullanmaktayım ben de. 6 yılı geçti tek bir format dahi görmedi. 2 kere termal macun bakımı ve temizlik yapıldı sadece. Neredeyse ilk gün ki performansında çalışıyor. Konuya ilave olarak ihtiyaç duyulan göreveve performansa göre masaüstü veya dizüstü bilgisayar tercihi yapılabilir. Tek bir cihaz tüm görevleri yerine getiremeyebilir.bendede z570 var
Arkadaşlar hiç kimseye dizüstü bilgisayar önermiyorum. Nedenini sorarsanız paranız boşa gidiyor gerçekten 3 sene önce aldığım Laptop'um artık soğutmamaya başladı. İşlemcim 70 derecelere geliyor artık bilgisayarın sesini hiç sormayın başınızı ağrıtıyor. Siz bu bilgisayarları alıyorsunuz böyle güzel hayallerle fakat sonuç bu yani parçada değiştiremiyorsunuz öyle kalıyor boşa paranız gidiyor. Ya da hani seyyar kullanmak için alıyorsanız da öyle büyük şeyler beklemeyin.
Oyun oynamak için masaüstü imkanı varken laptop almak senin suçun. Herkezin masaüstü imkanı yok mesela ben çok seyahat ediyorum sürekli bilgisayarı taşıyıp durcammı?Arkadaşlar hiç kimseye dizüstü bilgisayar önermiyorum. Nedenini sorarsanız paranız boşa gidiyor gerçekten 3 sene önce aldığım laptop'um artık soğutmamaya başladı. İşlemcim 70 derecelere geliyor artık bilgisayarın sesini hiç sormayın başınızı ağrıtıyor. Siz bu bilgisayarları alıyorsunuz böyle güzel hayallerle fakat sonuç bu yani parçada değiştiremiyorsunuz öyle kalıyor boşa paranız gidiyor. Ya da hani seyyar kullanmak için alıyorsanız da öyle büyük şeyler beklemeyin.
İşlemcisi 70 dereceye geliyor ne kadar üzüldüm bilemezsin be kanka...Arkadaşlar hiç kimseye dizüstü bilgisayar önermiyorum. Nedenini sorarsanız paranız boşa gidiyor gerçekten 3 sene önce aldığım laptop'um artık soğutmamaya başladı. İşlemcim 70 derecelere geliyor artık bilgisayarın sesini hiç sormayın başınızı ağrıtıyor. Siz bu bilgisayarları alıyorsunuz böyle güzel hayallerle fakat sonuç bu yani parçada değiştiremiyorsunuz öyle kalıyor boşa paranız gidiyor. Ya da hani seyyar kullanmak için alıyorsanız da öyle büyük şeyler beklemeyin.
Arkadaşlar hiç kimseye dizüstü bilgisayar önermiyorum. Nedenini sorarsanız paranız boşa gidiyor gerçekten 3 sene önce aldığım laptopum artık soğutmamaya başladı. İşlemcim 70 derecelere geliyor artık bilgisayarın sesini hiç sormayın başınızı ağrıtıyor. Siz bu bilgisayarları alıyorsunuz böyle güzel hayallerle fakat sonuç bu yani parçada değiştiremiyorsunuz öyle kalıyor boşa paranız gidiyor. Ya da hani seyyar kullanmak için alıyorsanız da öyle büyük şeyler beklemeyin.
İyi bir laptop alırsanız burada yazılan sorunların birçoğuyla karşılaşmazsınız. Mesela temizlik konusu. Bugün arkadaşın Acer'in fan temizliğini yaptık ve termal macun yeniledik. Arkadaşlar fanı sökerken masamızda sadece anakart vardı siz düşünün artık o kadar sökmek zorunda kaldık laptopu. Normal bir kullanıcı haliyle bu bakımı kendi yapamaz ve sürekli para vermek zorunda kalır. Ben MSI GE70 kullanıyorum. 3 vida söküp fana ulaşıyorum. 2 vida daha sökersem direk fan elimde oluyor. Mesela böyle bir aletin bakımını en bilmeyen adam bile yapabilir. Laptop alırken bir kere belli başlı markalardan kesinlikle uzak durmanız lazım. Bunların başını Casper ve HP çekiyor. Bunlardan birini aldıysanız şimdiden geçmiş olsun. Ama MSI, Monster ve ASUS'un ROG serisi gibi laptopları tercih ederseniz şikayetleriniz minimuma inecektir ve size uzun yıllar kalitesi kadar performans sunacaktır. Son olarak konuyu açan arkadaş bir laptoptan çok çekmiş ama böyle büyük bir genelleme yapmak için Çok çeşitli ve orta-üst düzey laptoplarla da deneyimi olması lazım ki laptop almayın hepsi kötü diyebilsin.