Dizüstü Bilgisayar BIOS ekranında reset atıyor

yusuf01994y

Hectopat
Daha fazla  
Kısaca anlatayım. Bilgisayar BIOS'a giremeden sürekli reset atıyor açılmıyor. Açmak için harddiski çıkarıp BIOS'a girebiliyorum orda harddisk modunu IDE mod yapıyorum bilgisayarı kapatıp harddiski takıyorum bu şekilde IDE mod görünümünde BIOS'a girip tekrar AHCI mod yapıyorum kaydettiğimde bilgisayar açılıyor. Bugün dosya taşıması yaptığım sırada kapatdı format atmayı denedim format %51'e geldiğinde 3 saat olmuştu yarıda kesip başka bir CD taktım yeni disk bölümü oluştururken dondu artık IDE moddan AHCI Moda aldığımda da açılmıyor. Sürekli reset atıyor sadece harddiski çıkartıp IDE moda aldığımda resetlemiyor. Takıp AHCI moda çevirdiğimde resetleme devam ediyor. Yardım ederseniz çok sevinirim. Bu arada harddiski başka bir bilgisayara USB yoluyla bağladığımda bilgisayar tanımlıyor biraz uzunda süreli de olsa 3 DK gibi biçimlendirme yapabiliyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı