aykut_uçyiyenoğlu
Hectopat
Termal macun değiştirin, fanını temizleyin, bir Kaspersky'la ya da Malwarebytes ile tarama yapın. HDD ise SSD takın.
Bu değer boştayken mi?
Fanı temizlet o zaman tanıdığın bir kişi tarafından.
Bilgisayara zaten format atmışsın herhangi bir sorun olmaz fakat bilgisayarda farklı bir problem olmuş olabilir bir tane soğutucu alırsan bir şeyi kalmaz.
Evet 2 yıldan fazla bile oldu 2018'de almıştık. Termal macunu nasıl yenileyebilirim kendime güvenmiyorum RAM'leride çaldırmak istemiyorum.
Evet 2 yıldan fazla bile oldu 2018'de almıştık. Termal macunu nasıl yenileyebilirim kendime güvenmiyorum RAM'leride çaldırmak istemiyorum.
Oyunlardayken bu kadar oluyor normalde düşük.
Evet temizletmem lazım acilen.
Soğutucu modeli bakıyorum alacağım hemen.
RAM'ları sök o zaman.
Termal macun değiştirin, fanını temizleyin, bir Kaspersky'la ya da Malwarebytes ile tarama yapın. HDD ise SSD takın.
Korkulcak bir şey yok. Termal macun değiştirme ile ilgili çok bilgi var. Püf noktalar: Anakarta çok baskı yapmayın, statik elektriğe karşı kendinizi topraklayın. Eğer yapmamakta kararlı iseniz, bence de yüksek kapasiteli bir soğutma fanı alın.Evet 2 yıldan fazla bile oldu 2018'de almıştık. Termal macunu nasıl yenileyebilirim kendime güvenmiyorum RAM'leride çaldırmak istemiyorum.
Hocam dizüstü bilgisayarlar ısınmaya mahkümdur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.