Dizüstü bilgisayar çok ısınıyor

Bu değer boştayken mi?

Oyunlardayken bu kadar oluyor normalde düşük.

Fanı temizlet o zaman tanıdığın bir kişi tarafından.

Evet temizletmem lazım acilen.

Bilgisayara zaten format atmışsın herhangi bir sorun olmaz fakat bilgisayarda farklı bir problem olmuş olabilir bir tane soğutucu alırsan bir şeyi kalmaz.

Soğutucu modeli bakıyorum alacağım hemen.

Evet 2 yıldan fazla bile oldu 2018'de almıştık. Termal macunu nasıl yenileyebilirim kendime güvenmiyorum RAM'leride çaldırmak istemiyorum.

Servise gönderin bilgisayarcıya aman vermeyin 2 yıl değil 4 yıl olmuş neredeyse o yüzden servise götürün veya güvendiğiniz bilgisayarcıya verin.

Evet 2 yıldan fazla bile oldu 2018'de almıştık. Termal macunu nasıl yenileyebilirim kendime güvenmiyorum RAM'leride çaldırmak istemiyorum.

RAM'ları sök o zaman.

Oyunlardayken bu kadar oluyor normalde düşük.

Evet temizletmem lazım acilen.

Soğutucu modeli bakıyorum alacağım hemen.

Almalısın hemen bir tane.

Korkulcak bir şey yok. Termal macun değiştirme ile ilgili çok bilgi var. Püf noktalar: Anakarta çok baskı yapmayın, statik elektriğe karşı kendinizi topraklayın. Eğer yapmamakta kararlı iseniz, bence de yüksek kapasiteli bir soğutma fanı alın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı