Dizüstü Bilgisayar İçin Ekran Kartı Sürücüsü Seçmek

404 not found

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, şu an elimde bulunan bilgisayarın ekran kartı GTX 1050 Ti. Kendim masaüstü kullandığım için dizüstü bilgisayarlardaki son gelişmelere pek hakim değilim, haliyle hangi sürücüyü kuracağım hakkında da kafam karıştı. Nvidia'nın sitesine girdiğimde "GeForce 10 Series ve GeForce 10 Series (Notebooks)" diye iki kısım görüyorum. Elimdeki cihaz bir dizüstü olduğu için notebook olan sürümünü indirmem gerektiğini hissediyorum ancak bu cihazın ekran kartı hakkında hiç bir yerde "m" ibaresi göremedim, yani masa üstü ekran kartları için olan versiyonunu indirmem gerekiyor da olabilir. "Otomatik cihaz belirleme" kısmı nedense çalışmadı ve zaten eskiden kullandığım birkaç seferde de ya önceki sürücüyü indirmişti ya da beta sürücüsü yüklemişti. Bilgisayarın modeli Monster Abra A5 V10.3'müş. Cevaplarınızı bekliyorum...

M ibaresine fazla takılmayın neticede cihaz dizüstü olduğu için malum sekmedeki yazılımı indirmeniz gerekli. Ayrıca GTX 1050 Tİ kartların notebook versiyonlarında "M" yazmıyor. Genel olarak 1000 serisinin hiçbirisinde yazmıyor bildiğim kadarıyla.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı