Dizüstü Bilgisayar mı Toplama Bilgisayar mı

Ne yapmalıyım ?


  • Oy verenlerin toplamı
    19

Samet Yaman

Hectopat
Katılım
1 Eylül 2014
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben bu bilgisayarı almalı mıyım? Yoksa toplama bir bilgisayar mı tercih etmeliyim? Bilgisayarı daha çok programlama için kullanacağım. Ancak yeri geldiğinde oyunda oynamak istiyorum. Hatta yeri geldiğinde Render da yapmak istiyorum.

Yani kullanım amacım çok kalabalık olacak ve bana bilgisayar yetebilmeli. Bir de taşınabilir olması da etkiliyor. Beni alıp götürebilmek iyi özelliklerinden herhalde. Ama sizlere sormak istiyorum. Sizce bu bilgisayar yerine sistem mi toplamalıyım? Toplamalıysam nasıl bir sistem tercih edersiniz? Şimdiden teşekkürler.

Monster ABRA A5 V2.1.1 15,6''
 
Son düzenleme:
Konu ismini yanlış yazmışım yetkili biri düzeltirse sevinirim ve hep oyun oynamicam yani oynarsamda eminim 1-2 saat. Toplama yapmayıda düşündüm fakat ön yargılarım var, bios yüklemesi yapmadım hiç :D ne yapıcam ben ya
 
2500 TL'lik laptop oyun, render ve programlama için yetersiz kalabilir. Siz 2500 TL'yi masaüstüne verirseniz laptoptaki gibi ısınmayı düşünmeden daha performanslı işlem yapabilirsiniz. Performans için masaüstü, rahatlık için laptop. Ben Monster sevmiyorum, birazda onun etkisi var. :) Anladığım kadarıyla siz 2500 TL'ye performans istiyorsunuz, Vatancomputer'a gidip masaüstü sistem almanız daha mantıklı olur. Eğer sistem toplama hakkında bilgim yok diyorsanız, forumdaki arkadaşlar size yardımcı olur. Yeni konu açmanız yeterli.
 
@22913 yorumun için teşekkür ederim. Peki masaüstü alsam sence bu fiyatı aşmam gerekir mi ? Çünkü hesaplamalarıma göre anca 500 - 600 tl daha eklersem buna benzer bi sistem yapabiliyorum.
 
Adsız.png


İlerde ihtiyaç duyarsanız aynı RAM'den bir tane daha alırsınız. Performans olarak gösterdiğiniz laptoptan her türlü daha performanslı kasa psu 600 watt yeterlidir. 80+ Sertifikası mevcut.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı