Dizüstü bilgisayar mikrofon tuşu çalışmıyor

Perry

Picopat
Yer
Patagonya
Arkadaşımla falan DC, Steam vs. konuşması yaparken eskiden (F4'tü galiba) direkt olarak sesi devre dışı bırakıp ardından tekrar açabiliyordum ama artık uygulama güncellendiğinden mi, Windows güncellemesinden mi, yoksa benim bir şeyi değiştirdiğim için mi bilmiyorum ama bastığımda ekranda mikrofon açık/kapalı gözükmesine rağmen ses iletimi değişmiyor. Biraz karışık mı oldu sanki ama kısaca tuşa basınca sessize alıp tekrar basınca açılma olayı olmuyor, sadece simge gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Jak girişli kulaklık.
USB olsa PC ses kartını kontrol edemiyor muhtemelen ondan dolayı diyecektim de PC'ye bağlı imiş direkt. Alternatif çözüm olarak Discord'a eklesiniz F4 ile mikrofon açıp kapatmayı. Steam üzerinde öyle bir ayar var mı bilmiyorum, Steam'in sistemini de çok kullanmıyorsunuzdur zaten.

USB olsa PC ses kartını kontrol edemiyor muhtemelen ondan dolayı diyecektim de PC'ye bağlı imiş direkt. Alternatif çözüm olarak Discord'a eklesiniz F4 ile mikrofon açıp kapatmayı. Steam üzerinde öyle bir ayar var mı bilmiyorum, Steam'in sistemini de çok kullanmıyorsunuzdur zaten.
Birkaç gün evde olamayacağım, gidince deneyeceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı