Dizüstü Bilgisayar Şarj Olmuyor

fjor

Decapat
Arkadaşlar dün gece bilgisayar ile oyun oynarken bir den bire şarj olmamaya başladı, adaptör bayağı ısınmıştı. Sabah geçer deyip kapattım ama geçmedi. Şarj olmuyor. Ben de sıkıntı şarj aletinde mi yoksa giriş portunda mı olduğunu anlamak için açtım içini aşağıda attığım şekilde tekrar ediyor, batarya takılıyken kırmızı olması gerekirken hem kırmızı, hem beyaz, hem de sönük oluyor, yardımcı olursanız sevinirim.

IMG20190903202853.jpg

IMG20190903202900.jpg

IMG20190903202857.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kaç ay önce aynı sorunu yaşamıştım Bir baktım ki kablonun bir yerinde temassızlık var Kabloyu komple değiştirdim şarj almaya başladı. Bende aynı girişe sahip bir kablo vardı. Onu kullanmıştım

Bir çok sorun kablolardan kaynaklanıyor.

Bir kaç ay önce aynı sorunu yaşamıştım Bir baktım ki kablonun bir yerinde temassızlık var Kabloyu komple değiştirdim şarj almaya başladı. Bende aynı girişe sahip bir kablo vardı. Onu kullanmıştım

Bir çok sorun kablolardan kaynaklanıyor.
Anladım teşekkür ederim.Bende yeni şarj kablosu sipariş ettim , umarım düzelir.Bu konu hakkında yardımcı olabileceğiniz başka şeyler varsa çok memnun olurum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı