Dizüstü bilgisayar uyku modundan çıkarken kapanıyor

Murat Y

Centipat
Benim bilgisayarım eski bir notebook ve artık emekli olduğumdan çok da performanslı bir cihaza ihtiyacım yok.
Ancak cihazı kolaylıkla ve uygun şekilde uyku moduna alabildiğim halde, uyandırma aşamasında sorun yaşıyorum.
Uyandırmak istediğimde bilgisayar açılıp şifre ekranına kadar geldikten sonra kendiliğinden kapanıyor. Üstelik ani kapanış nedeni ile tekrar açılması da oldukça uzun sürüyor.
İlgili konu başlıklarını okuyup güç ve Wireless donanım özellikleri ile ilgili değişiklik önerilerinin hepsini uyguladım, ancak hiç gelişme kaydedemedim.
Diğer yandan bilgisayarım çok sık olmasa da bazen kendiliğinde kapanacağı uyarısını verip kapanıyor ve bir şekilde ona da engel olamıyorum.
Bu durum donanımsal bir arıza olabilir mi? Öneriniz var mı?
Sanırım hiç kimse cevap vermeyecek, en azından açılıştaki işlemlerin kaydını tutup "neden kapanıyor" anlayabileceğim bir uygulama öneriniz olur mu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı