Dizüstü Bilgisayara Harici Ekran Kartı Takma

Cihazınıza uyumludur sıkıntı çıkarmaz.Ama yerinizde olsam o masrafı yapacağıma elindekini satıp daha üst segment pc almayı tercih ederdim
Benim laptopun altında ufak bi kapağın altında yuva var ama sürümü 1.0 acaba veri aktarım hızını sınırlandırır mı?

9xx serisi bi kartı yüde kaç sınırlandırır? Bütçem yok ve hevesliyim şuan egpuya. Kutu vs yapmayı düsünmüstüm ama fazla kayıp varsa bu işe hiç girmemek daha mantıklı

9xx serisi bi kartı yüde kaç sınırlandırır? Bütçem yok ve hevesliyim şuan egpuya. Kutu vs yapmayı düsünmüstüm ama fazla kayıp varsa bu işe hiç girmemek daha mantıklı
İzlediğim test videolarinda en fazla %10 kayıp oluyor diyorlar. Ekran kartına oc yaparak o kaybında bir kısmını kapatıyorsun. Bu arada 1.0 olduğunu nasıl anladın?

İzlediğim test videolarinda en fazla %10 kayıp oluyor diyorlar. Ekran kartına oc yaparak o kaybında bir kısmını kapatıyorsun. Bu arada 1.0 olduğunu nasıl anladın?
Hwinfo programıyla. Yalnız o %10kayıp pci 2.0 ile olabilir. Bunu bi öğrenmek lazım. Emin olmadan kalkışmayacağım ama 23ünden önce karar versek iyi olur.

Aynen 2.0 ile bence de. Ama 1.0 ile de tahminimce %20 bir kayıp olur. Harici ekran kullanarak ve kartı oc yaparak minimuma düşürebiliriz bence. Dur bu söylediğin programla bende bakayım benimkinin versiyonuna.

1.0 ın veri aktarım hızı 2.0ın yarısı tahmin ettigimizden daha fazla kayip olabilir. Araştırmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…