Dizüstü Bilgisayarda İşlemci Değişimi Yapılabilir mi?

arda45

Centipat
Merhaba. PC'min bilgileri aşağıda ben genelde ETS 2 MP oynuyorum. En düşükte anca oynanıyor. GPU Intel HD 3000 ben şu an kullandığım işlemciyi 3 nesil bir işlemci ile değiştirebilir miyim? 3 nesillerde Intel HD 4000 var, onunla çok rahat oynanabiliyor.
Demek istediğim kullandığım laptop hangi işlemcileri destekler? 3 nesilde destekler mi? teşekkürler şimdiden.

cevaplar için teşekkürler benim bu leptoba en fazla 150 lira masraf ederim zaten daha fazla masraf oluyorsa hiç bulaşmayım bunu satarım 650 ye fln üstüne bişiler koyup daha iyisini alayım şimdi sonuç olarak bu anakart 3 nesil desteklemiyormu yani örnek i5 3320m benim anakarta uymazmı yani laptop grundik marka.2 nesilin üstüne çıkamıyorsam yakın zamanda satışa koyup satmayı düşünürüm.

cevaplar için teşekkürler benim bu leptoba en fazla 150 lira masraf ederim zaten daha fazla masraf oluyorsa hiç bulaşmayım bunu satarım 650 ye fln üstüne bişiler koyup daha iyisini alayım şimdi sonuç olarak bu anakart 3 nesil desteklemiyormu yani örnek i5 3320m benim anakarta uymazmı yani laptop grundik marka.2 nesilin üstüne çıkamıyorsam yakın zamanda satışa koyup satmayı düşünürüm.
O şans işi alıp deneyeceksin. Ya da alacağın yerde deneteceksin. 3. Nesil destekliyor soket ama anakartın markasız BIOS yüzünden sorun yaşayabilirsin.

i5 3210m buldum uyumlumudur sence zaten denemeden almam takıp bakarım ısı testi fln yaparım öyle alırım bide anakarta zarar olurmu çalışmassa falan ? anakartında doğru düngün bi modeli yok netten araştırdım da bulamadım türk malı zaten fazla bişi beklemiyorum :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı