Merhaba arkadaşlar. Az önce yeni bir laptopu açtım (512 GB) ancak görselde de görebileceğiniz üzere 81.2 GB boş alan var. Sebebi nedir?Eki Görüntüle 1474701
Merhaba arkadaşlar. Az önce yeni bir laptopu açtım (512 GB) ancak görselde de görebileceğiniz üzere 81.2 GB boş alan var. Sebebi nedir?Eki Görüntüle 1474701
C diski ve D diski ayrı birleştirirseniz 379GB boş alan açılacaktır.Merhaba arkadaşlar. Az önce yeni bir laptopu açtım (512GB) ancak görselde de görebileceğiniz üzere 81.2 GB boş alan var. Sebebi nedir?Eki Görüntüle 1474701
Hocam ben yaklaşık 9 yıllık bir bilgisayarda (ssd'de o kadar eski) yıllardır 11 gb boş alan kalmış bir şekilde kullanıyorum ve ne bir yavaşlama ve de diskten kaynaklı bir donma.Konunun başlığına cevap veriyorum: 30 GB'den sonra yavaşlama oluyor.
Hocam ben yaklaşık 9 yıllık bir bilgisayarda (SSD'de o kadar eski) yıllardır 11 GB boş alan kalmış bir şekilde kullanıyorum ve ne bir yavaşlama ve de diskten kaynaklı bir donma.
O cihaza format atarsanız ne kadar hızlacağını biliyor musunuz?
Çözüldü: Yerel disk C çok dolarsa ne olur?
Arkadaşlar selam. 480 GB SSD'ye sahibim. Galiba 450 GB'ı doldu, 30 GB boş olan gözüküyor. Ama o doluluk boşluk seviyesini gösteren çubuk kırmızı oldu. Acaba 30 GB yer olsa yeterli olmaz mı? Bir sorun yaratır mı? Yaratırsa ne gibi sorunlar yaratır?www.technopat.net
Hocam cihazda birden fazla işletim sistemi var ve hepsi birbirinden hızlı. Lüzumsuz konuşmak mantıklı değil. Eğer HDD ise lafım yok. Ama SSD için bu geçerli değil. Dönem dönem format attığım oldu lakin hızda bir değişme yok. Çok fazla dosyanın SSD'li bir cihazı kastırma olanağı düşük.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.