Dizüstü Bilgisayarda Ses Sorunu

Laptobunda kulaklık çıkışı ve mikrofon girişi ayrı ise ve mikrofonlu kulaklığın tek uçlu ise bu tip bir ürün alman gerekir:Mikrofon-kulaklık Ayırıcı - n11.com
Bu x bir örnek daha iyi ve ucuzları illaki vardır. Eski konularda oldukça soruldu.

Kulaklık iki ayrı uçlu ise ve laptobunda mikrofon ve kulaklık çıkışı tek jaktan ise:Mikrofon Kulaklık Ayırıcı Y Adaptör - n11.com
(Uçta 3 çizgi var dikkat, 2 çizgilisini alırsan gene çoklayıcı almış olursun)

Her iki durumda da yukarıda bahsedilen çoklayıcı hiç bir şekilde işe yaramaz, istisnasız.

Son düzenleme:
Arkadaşlar attığınız o jak çoğaltıcılar mikrofonu algılamıyor, ben internettede bayağı araştırdım alan kimse çalıştıramamış. Çok şükür bugün çözdüm sorunu. Mediamarkt'a gidip iade ettim ürünü onun yerine 30 liraya şunu aldım

S-LINK SL-U61 USB Ses Kartı 2.0 Çevirici Adaptör

Fiyatı 37 gözüküyor ancak 30 tl Mediamarktta ses kalitesi oldukça kaliteli mikrofonu sıkıntısız algıladı şuan herşey iyi. Şuan bende 2 tane Jak çoğaltıcı var ( bir ucu jaka takılı 2 ucu olan) boşuna bunlardan almayın kesinlikle mikrofonu görmüyor usb ses kartı şart. Yorumlar için teşekkür ederim :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı