Dizüstü Bilgisayardan Garip Sesler Çıkması

TurkishStarss

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar;

3-4 gün önce Gold dan Acer markalı bir dizüstü bilgisayar ve soğutucu aldım. Bugün fark ettim. Dizüstü bilgisayarın sol köşesinden sanki dıt dıt ve takır takır ses geliyor. Sebebi nedir? Bir de dizüstü bilgisayarlarda batarya nasıl kullanılır? Ben batarya haznesini çıkardım ve prize takıyorum. Uzak bir yere gideceksem bataryayı dolduruyorum. Bana öyle demişlerdi. Sizler de aydınlatırsanız sevinirim.

Model: Acer E5-571-50CA

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulağını dayadığında mı o ses geliyor yoksa oturduğun yerden mi duyuyorsun? Hdd den gelen ses dir o.

Pil kullanımına gelirsek pilde oyun oynama ayda bir veya 2 kere doldur normal kullanımda boşalt laptop pirizde iken bataryayı takmana gerek yok yeni laptoplarda koruma var hiç bir şey olmuyor ben 3-5 yıldır böyle kullanıyorum bataryayı 4-5 saat gidiyor.

Harddiskler çarpma, elektrik kesintisi, sarsıntı gibi dış etkenlerden de çabuk etkilenir yapıdadırlar. Ortalama 7200 RPM hızında dönen bir motor üzerine bağlı bir plakada bulunan sektörlerdeki verileri bir manyetik kafa okur işte bu sırada oluşan küçük bir sarsıntı sektörlerin ya da okuyucu kafanın arızalanmasına sebep olabilir.
Zaman kaybetmeden servise vermeniz lazım.

götürdüm mağazaya anlamıyolar sesi duymuyolar iade zaten olmuyo değişim desen en az 1.5 ay servis 2 ay bekliyeyimmi ses artarsa bidaha götüreyimmi bidahada golddan bişey almayacam zaten.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı