Dizüstü bilgisayarı şarjda kullanırken kasma sorunu

hakam45

Megapat
Lenovo dizüstü var. Batarya dolu olunca ve şarjda kullanırken kasma oluyor, çıkarınca kasma düzeliyor. Bataryada kullanırken hemen bitiyor, şarja takınca kasma yok ama dolunca yine kasma oluyor. Bunun nedeni nedir? Güç ayarım yüksek performansta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Batarya takıldığı gibi hemen bitiyor ise ömrünü tamamlamış. Onun takılı kalmasının bir anlamı yok. Batarya takılı olmadan fişte kullanın.

Benim bataryam bitti gömülü idi. çıkardım attım bataryayı. Fişe takıp kullanıyorum ama fps 5 6 larda. Batarya takılı iken oynadığm zaman fps yetiyordu bana ama şu an prizde ve 5 6. söylenilen her ayarı yaptım. adaptör kablosuna baktım sağlam başka kablo ile denedim yine düzelmedi. sorunu bi türlü bulamadım. :(

Benim bataryam bitti gömülü idi. çıkardım attım bataryayı. Fişe takıp kullanıyorum ama fps 5 6 larda. Batarya takılı iken oynadığm zaman fps yetiyordu bana ama şu an prizde ve 5 6. söylenilen her ayarı yaptım. adaptör kablosuna baktım sağlam başka kablo ile denedim yine düzelmedi. sorunu bi türlü bulamadım. :(
Batarya üzerinden tam güçte çalışıyor olabilir, batarya almaya çalışın.

Batarya üzerinden tam güçte çalışıyor olabilir, batarya almaya çalışın.

Orijinal batarya bulamıyorum zaten. Batarya varken oyun esnasında 50'nin altına düşünce şarj oyun direkt kasıyordu zaten. 100 olmasını bekliyordum mecbur. Şu an prize bağlı FPS anlamında kasmaz diyordum ama daha beter oldu. Adaptörüm 45W ondan olabilir diuye düşünüyorum. Ancak 65W orijinal adaptör de bulamıyorum. Her türlü sorun var.

Orijinal batarya bulamıyorum zaten. Batarya varken oyun esnasında 50'nin altına düşünce şarj oyun direkt kasıyordu zaten. 100 olmasını bekliyordum mecbur. Şu an prize bağlı FPS anlamında kasmaz diyordum ama daha beter oldu. Adaptörüm 45W ondan olabilir diuye düşünüyorum. Ancak 65W orijinal adaptör de bulamıyorum. Her türlü sorun var.
Orijinali bulunmayabilir muadil ürün işinizi görecektir. Orijinal adaptör 65 W ise muadil ürün 65 W olmalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı