Dizüstü bilgisayarımda harici ekran kartı nasıl kullanılır?

Yok hocam bunu kastetmedim GPU'yu strest altına sokunca 2.kart aktivite oluyormuş dedi bir kullanıcı Görev Yöneticisi'nden izleyin çalışıyor mu diye.

Tamamdır hocam bakıyorum.

Hocam yaptım cidden oluyor fakat LoL'de 2. ekran kartım aktif olmuyor ben düşük ayarlarda 40 FPS alırken R5M330 kullanan arkadaşım Ultra 70 FPS+ alıyor onu nasıl yapacağz?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    20,8 KB · Görüntüleme: 28
Ultraya al hocam oyundayken ekran kartın zorlanınca devreye giriyor.

Tamamdır deniyorum.

Ultraya al hocam oyundayken ekran kartın zorlanınca devreye giriyor.

Olmadı hocam hatta benchmark çalışırken oyuna girdim belki benchmark bitince 2. ekran kartı çalışması devam eder sandım. Benchmark 2. ekran kartını, LoL 1. ekran kartını kullanıyordu 2side 100'dü ve benchmark bitince 2. ekran kartı tekrar 0 oldu. Hocam bu nasıl bir problemdir :D

Son düzenleme:
Tamamdır deniyorum.

Olmadı hocam hatta benchmark çalışırken oyuna girdim belki benchmark bitince 2. ekran kartı çalışması devam eder sandım. Benchmark 2. ekran kartını, LoL 1. ekran kartını kullanıyordu 2side 100'dü ve benchmark bitince 2. ekran kartı tekrar 0 oldu. Hocam bu nasıl bir problemdir :D

Hocam galiba bu sizin kaderiniz :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam galiba bu sizin kaderiniz :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet, başkasının yazmasını bekleyeceğim belki bilen olur hatanın çözümünü :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı