Dizüstü bilgisayarımı karıncalar istila etti

Başında çikolata falan yiyorsanız karıncalar istila etmiş olabilir. Masaya bir şey dökmeyin veya bilgisayarın yakınlarında cam duvar falan varsa oraları kontrol edin. Belki ölü piksel sürüsü bile olabilir dikkat edin.

Hocam ben güldüm Allah da sizi güldürsün. Tabiri caizse çatladım. Makinenin başında çalışırken işi gücü bıraktım gülüyorum kaç dakikadır

Bu arada aklıma bir şey geldi. Bizimkiler bahçeye maydanoz ekerken toprağın üstüne köftelik bulgur döküyorlar biraz, karıncalar maydanozu götürmeyip bulgur ile oyalansınlar diye, o arada maydanoz çıkıyor zaten. Siz de bilgisayarın yanına köftelik bulgur koyabilirsiniz rüşvet olarak. Belki bilgisayara ilişmezler.

Benim pc ye hiç girmedilerde odamda var salıyorum kediyi üstlerine yatıp yuvarlanıyor.

Aldığım pc lerin ikisi de sıfırdı. Pc başında özellikle laptopsa yiyecek içecek bulundurmam. Islak mendille düzenli silerim. Hatta içini bile açtım baktım. Mantıklı konuşan tek kişi çıktı. Odam bahçeye biraz yakın, ama pc içinde karıncayı çekecek ne olabilir ki? Odanın diğer tarafında yiyecek içecek olduğu halde bir tanesi bile oraya gitmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…