Dizüstü bilgisayarımı karıncalar istila etti

Arkadaşın evi:

aog.jpg

Başında çikolata falan yiyorsanız karıncalar istila etmiş olabilir. Masaya bir şey dökmeyin veya bilgisayarın yakınlarında cam duvar falan varsa oraları kontrol edin. Belki ölü piksel sürüsü bile olabilir dikkat edin.

Hocam ben güldüm Allah da sizi güldürsün. Tabiri caizse çatladım. Makinenin başında çalışırken işi gücü bıraktım gülüyorum kaç dakikadır 😀

Bu arada aklıma bir şey geldi. Bizimkiler bahçeye maydanoz ekerken toprağın üstüne köftelik bulgur döküyorlar biraz, karıncalar maydanozu götürmeyip bulgur ile oyalansınlar diye, o arada maydanoz çıkıyor zaten. Siz de bilgisayarın yanına köftelik bulgur koyabilirsiniz rüşvet olarak. Belki bilgisayara ilişmezler.

HP Omen dizüstü bilgisayarım vardı, içine yüzlerce karınca giriyordu. Sattım yeni Acer laptop aldım onda da durum aynı.
Bilgisayarı açıp oynamaya başladığım zaman klavyeden, sağdan soldan her yerinden yüzlerce karınca çıkıyor. 10-15 dakika.
Kavgadan sonra hepsi gidiyor. Akşam yatarken kapatıyorum, sabah kalkınca durum yine aynı.
Bilgisayarın içini açıp baktım her yerini temizledim ama nafile. Nedeni ne olabilir?
Benim pc ye hiç girmedilerde odamda var salıyorum kediyi üstlerine yatıp yuvarlanıyor.

Aldığım pc lerin ikisi de sıfırdı. Pc başında özellikle laptopsa yiyecek içecek bulundurmam. Islak mendille düzenli silerim. Hatta içini bile açtım baktım. Mantıklı konuşan tek kişi çıktı. Odam bahçeye biraz yakın, ama pc içinde karıncayı çekecek ne olabilir ki? Odanın diğer tarafında yiyecek içecek olduğu halde bir tanesi bile oraya gitmiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı