Görsellerde görüldüğü gibi Bluetooth bilgisayarda (laptop) görünüyor fakat çalıştıramıyorum. Daha doğrusu bir aygıt ekleyemiyorum veya telefon ekleyemiyorum çünkü görmüyor. Şu işlemleri sırasıyla yaptım fayda etmedi.
Aygıt Yöneticisi: Sürücüyü kaldırdım yazılımı ile birlikte ve sonra tekrar kurup güncelledim fakat olmadı.
Hizmetler - Bluetooth destek hizmeti - başlangıç türü - elle seçiliydi otomatik yaptım PC'yi yeniden başlattım fayda etmedi.
Sorun gidericiyi açtım " Bluetooth radyo durumunu denetle " sorununu düzeltti fakat yine işe yaramadı.
Diğer Bluetooth seçenekleri - algılama - Bluetooth cihazların bu bilgisayarı bulmasına izin ver seçeneğine tıkladım fakat yine görmüyor.
Konuyla ilgili bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Aynı sorunu aynı işlemci ile ben de yaşadım. Her türlü driver kurmayı denedim olmamıştı. Sonra Windows Uptade ile isteğe bağlı güncelleştirmelerde bluetooth driver gözüktü onu işaretleyip güncelledim düzeldi.
Aynı sorunu aynı işlemci ile ben de yaşadım. Her türlü driver kurmayı denedim olmamıştı. Sonra Windows Uptade ile isteğe bağlı güncelleştirmelerde bluetooth driver gözüktü onu işaretleyip güncelledim düzeldi.
Yanmamıştır. Ben de bilgisayarı sıfırladıktan sonra çalışmamaya başlamıştı, bu driver kurup güncelleştirdim. O kartlarda kolay bozulabilen birşey değil hep sabit takılı duruyolar.