Dizüstü bilgisayarınızdaki kablolu interneti kablosuz olarak paylaşın!

AAK

Hectopat
Katılım
14 Temmuz 2012
Mesajlar
379
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi dizüstü bilgisayarınızı bir istasyona çevirip evinizdeki her cihazı tek bir internetin çatısı altında toplayabiliyorsunuz. Proğramımızın adı "Connectify". Bu proğramı bir arkadaşımın ihtiyacından dolayı keşfettim. Kablosuz modemi yoktu ve telefon tablet gibi cihazlarını internete bağlayamıyordu. Bu proğram sayesinde Access Point veya kablosuz modem almaktan kurtulup cihazlarını bağlayabildi. Tek yapmanız gereken aşağıda verdiğim linkten proğramı indirip kurduktan sonra kablosuz ağınıza bir şifre belirleyip "Start Hotspot" tuşuna basmak. Mobil cihazlarınızı bağlayıp internetin keyfini çıkarabilirsiniz!
İndirme linki: Compare Hotspot Lite vs PRO

E1We4YB.jpg


fxzIe8g.jpg
 
Kablosuz Ethernet kartın varsa masaüstü bilgisayarında da kullanabilirsin. Proğramın çalışma mantığı ethernet kartını sinyal yakalamak yerine verici olarak kullanıyor.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı