Dizüstü bilgisayarlar tamire verilmeden önce ne yapılmalı?

Ümit Şahin87

Hectopat
Katılım
6 Nisan 2020
Mesajlar
614
Yer
Afyonkarahisar
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Web Tasarım
Merhaba, 2 dizüstü bilgisayarlarımı temizlik, termal macun, SSD takma işlemi için tamirciye vereceğim neye dikkat etmem gerekli sizce?

Ne kadar tutar işçilik sizce? SSD, termal macun aldım.
 
Tamamen insafına kalmış. İşlem ücreti 50 lirada alabilir. Yok termal macun, temizlik ekstra maliyet deyip +100 lirada alabilir. Sizin başında durmadığınız sürece özellikle dikkat edebileceğiniz bir şey de sanırım yok. (Termal macunu siz getirmiyorsanız onu öğrenebilirsiniz. Bir de gittiğiniz yerdeki kişilerin en kötü ihtimalle bir mesleki öğrenim gördüğünden emin olun.)
 
Bence içini açıp fotoğrafını çekmelisiniz. Laptopumu tamirciye vermiştim, adam BIOS pili ile birlikte pilin takıldığı söketi kopartmış BIOS ayarlarım kaydedilmiyordu neden diye açıp bakınca fark ettim. Kendiniz yapın bence hocam.
 
Açıkçası ben bilgisayarcılara asla güvenmiyorum, kazanamadıkları için her türlü kurnazlığa giriyorlar. Ben çok şüpheci yaklaşırım onlara karşı, belki benim vereceğim ssd aynısı onda vardır 2. el olanı takar benim verdiğim sıfırı gider satar. Ne yapacakları belli olmuyor, sadece bilgisayarcılar değil bir çok sektörde var böyle durumlar.
 

Geri
Yukarı