Ömer Akay Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 226 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #1 Merhabalar. Örneğin benim bir dizüstü bilgisayarım diyelim, onun işlemcisini veya ekran kartını değiştirebilir miyim? RAM ve hard diskten bahsetmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2021
Merhabalar. Örneğin benim bir dizüstü bilgisayarım diyelim, onun işlemcisini veya ekran kartını değiştirebilir miyim? RAM ve hard diskten bahsetmiyorum.
KS KS Ömer Akay Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 226 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #11 YiğitÖmer Kılıç dedi: Eğer destekliyorsa neden olmasın sistem modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Laptop adı TW8 EA-89. Artı 0 Eksi
YiğitÖmer Kılıç dedi: Eğer destekliyorsa neden olmasın sistem modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Laptop adı TW8 EA-89.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.027 Çözümler 40 16 Haziran 2021 #12 Ömer Akay dedi: Laptop adı TW8 EA-89. Genişletmek için tıkla... Hocam ismini değilde anakartı veya işlemci modelini atamaz mısınız? Artı 0 Eksi
Ömer Akay dedi: Laptop adı TW8 EA-89. Genişletmek için tıkla... Hocam ismini değilde anakartı veya işlemci modelini atamaz mısınız?
KS KS Ömer Akay Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 226 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #13 Ahmt1 dedi: Hocam ismini değil de anakartı veya işlemci modelini atamaz mısınız? Genişletmek için tıkla... Tamam hocam bir dakika. Ahmt1 dedi: Hocam ismini değil de anakartı veya işlemci modelini atamaz mısınız? Genişletmek için tıkla... TW8/SW8/DW8 olarak geçiyor. İsteyenler için bütün CPU-Z fotoğrafları. Dosya Ekleri aa.JPG 40,6 KB · Görüntüleme: 41 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.JPG 35,3 KB · Görüntüleme: 23 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.JPG 37,1 KB · Görüntüleme: 32 Ekran Alıntısı.JPG 51,9 KB · Görüntüleme: 44 hgh.JPG 45,4 KB · Görüntüleme: 33 jjjhj.JPG 36,9 KB · Görüntüleme: 39 t.JPG 36,4 KB · Görüntüleme: 35 Son düzenleme: 16 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
Ahmt1 dedi: Hocam ismini değil de anakartı veya işlemci modelini atamaz mısınız? Genişletmek için tıkla... Tamam hocam bir dakika. Ahmt1 dedi: Hocam ismini değil de anakartı veya işlemci modelini atamaz mısınız? Genişletmek için tıkla... TW8/SW8/DW8 olarak geçiyor. İsteyenler için bütün CPU-Z fotoğrafları.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.027 Çözümler 40 28 Haziran 2021 #14 Ömer Akay dedi: Tamam hocam bir dakika. TW8/SW8/DW8 olarak geçiyor. İsteyenler için bütün CPU-Z fotoğrafları. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam değiştiremezsiniz. Anakartınız sadece DDR2 uyumlu sen kalkıp da yeni işlemci takamazsın çünkü yeni işlemciler DDR4. Artı 0 Eksi
Ömer Akay dedi: Tamam hocam bir dakika. TW8/SW8/DW8 olarak geçiyor. İsteyenler için bütün CPU-Z fotoğrafları. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam değiştiremezsiniz. Anakartınız sadece DDR2 uyumlu sen kalkıp da yeni işlemci takamazsın çünkü yeni işlemciler DDR4.