Hocam ben RAM ve Ekran kartını yükseltmek istiyorum sanırım olmuyormuş ekran kartı. 2009 üretimli 600GB HDD vardı, yanmıştı 256 GB SSD ile değiştirdim.Ben yükseltmiştim 4 GB RAM PC'ye 8 GB RAM taktım bir de SSD taktım.
Hocam ben RAM ve Ekran kartını yükseltmek istiyorum sanırım olmuyormuş ekran kartı. 2009 üretimli 600GB HDD vardı, yanmıştı 256 GB SSD ile değiştirdim.Ben yükseltmiştim 4 GB RAM PC'ye 8 GB RAM taktım bir de SSD taktım.
Hocam ben RAM ve ekran kartını yükseltmek istiyorum sanırım olmuyormuş ekran kartı. 2009 üretimli 600GB HDD vardı, yanmıştı 256 GB SSD ile değiştirdim.
Duymamıştım daha önce.Ekran kartını e-GPU ile çalıştırabilirsin belki.
Duymamıştım daha önce.
Hocam ekran kartı HD3000 olan ekran kartıyla yükseltebilirsin. Tabi işlemci için çok derine ve bilgisayarının sökülmeyen neredeyse hiç parçasının kalmaması gerekiyor. Söktüğünde bak işlemci lehimli mi yoksa bir slot var ve bir vida işlemciyi tutuyormu diye.Hocam Sistem Modeli: Satellite L745
İ3-2310-M CPU 2.10 GHz
256GB SSD
4 GB RAM
64Bit Sistem
HD3000 dahili ekran kartı
Hocam HD3000 i HD3000 ile değiştirmek ne işe yarar ki?Hocam ekran kartı HD3000 olan ekran kartıyla yükseltebilirsin. Tabi işlemci için çok derine ve bilgisayarının sökülmeyen neredeyse hiç parçasının kalmaması gerekiyor. Söktüğünde bak işlemci lehimli mi yoksa bir slot var ve bir vida işlemciyi tutuyormu diye.
Hiçbir işe yaramaz. Bir işlemci değiştiği için bir 3-5 FPS artar o kadar.Hocam HD3000 i HD3000 ile değiştirmek ne işe yarar ki?
Hmm anladım. Her durumda bana masrafdan başka birşey getirmez gibi duruyor.Hiçbir işe yaramaz. Bir işlemci değiştiği için bir 3-5 FPS artar o kadar.
Aynen. Dizüstülerin en kötü yanı ve sonu.Hmm anladım. Her durumda bana masrafdan başka birşey getirmez gibi duruyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.