Dizüstü CSGO Aniden Kapanma Sorunu

hotballs

Decapat
Bundan 3-4 gün öncesine kadar CS'yi sıkıntısız oynuyordum (Grafik ayarları en düşükte). Rekabetçi maçtayken bir anda pil im şarj almamaya başladı kabloyu çıkarıp tekrar taktım 15 sn şarj aldı sonra tekrar almadı bu şekilde 5-10 kere denedim sonuç hep aynı ort. 10-18 sn şarj alıp tekrar güç gidiyor oyunda olmasam bile bu böyle. Sonra bataryayı söktüm direk bağladım fişe bu şekilde oyun oynamazken hiç kapanmadı sonra ne zaman oyuna girsem kullanıcı arayüzü ve müzik sesi geliyor pat kapanıyor. Bir çoğunuz termal eskimiştir diyecek dün değiştim, statik elektrik birikmiştir diye onu kontrol ettim, oyunu sildim yükledim grafik ayarlarıyla oynadım ekran kartı sürücüsünü 2 kez silip yükledim açıkcası boş bir şekilde bu konuyu açmadığımı anlayın ve basit çözümlerle gelmeyin. Ben sorunun adaptörden gerekli gücün gelmemesi de oldugunu düşünüyorum(adaptör yan sanayi).

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen çok ısıdan kaynaklı Laptopunuza genel bir temizlik yapın, termal macunları kontrol edin eğer yinede düzelmez ise güc kaynağında sıkıntı olabilir tam kapasite çalıştıgını kontrol edin eğer yeniden düzelmez ise teknik servise götürmeniz sizin açınızdan iyi olacaktır.

Sanırım oyuncu bilgisayarı değil. Vee tekrar söylüyoruz oyuncu bilgisayarı olmayan dizüstülerde oynamamalısınız. Aşırı ısınmadan olabilir. Benim başıma eski bilgisayarda geldi %99 teknik arızadır. Servise göndermeyi deneyin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı