Dizüstü Ekran Kartı Değişimi

Daha fazla  
Evet arkadaşlar ben cahilliğimden dolayı 1 yıl önce laptop aldım fakat aldıgım laptopun ekran kartının eski bir ekran kartı oldugunu ögrendim ve bunu da Battlefield 1 gibi oyunun betasını denerken fark ettim ki lowda oynayabiliyorum ve üstüne üstelik lowda bile kasıyor. Bunun üzerine başka çare bulamayıp bu ekran kartı degişir mi muhabbetine girdim fakat değişim hakkında, degişmesi için hangi parçanın ne olması gerektigi hakkında hiçbir fikrim yok. Allah rızası için yorum olarak siz sorun söyleyin şu şurada bak neymiş diye ben de söyleyeyim uygun mudur değişime degil midir, uygunsa nereden nasıl yapmalıyım bana bir yardımcı olun.

Laptopun marka ve modelini belirt ki yorum yapabilelim.

Sınırlı modellerde ekran kartı değişimi mümkün ancak bu değişim laptopu satıp yeni bir laptop almak kadar maliyetli oluyor. Yani pek sıcak bakılacak bir iş değil. Yetmiyorsa satıp daha iyi bir modele yönel.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı