Dizüstü Oyun Bilgisayarı Marka Seçimi

Vatan bilgisayar veya media markt mağazalarında satılan gamebooklardan 4000 TL civarı olanlardan hangilerini önerebilirsiniz ?

Vatan veya media marktta satılan gamebooklardan hangisini önerirsiniz 4000 TL civarına olanlardan ?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk linkteki iyi gibi o bilgisayar güncal oyunları hangi ayarlarda oynatır yaklaşık olarak ? Birde Asus ROG leptopları önerir misiniz ?

Bilgisayarı vatan veya media markttan alacağım o yüzden onu seçtim ayrıca fiyatı da uygun geldi. Dellin de kasası dandik diyorlar. Yani şöyle bir araştırdım ya msı yada asus alacağım sanırım. Modele henüz karar veremedim bütçeye de netlik kazandıramadım tam olarak ama yaklaşık 4000 tl olacaktır.

ACER V7 NİTRO CORE İ5 6300HQ 2.3GHZ-8GB RAM-1TB+8GB SSD-17.3"-4GB-W10 NOTEBOOK

Bu model nasıldır ısınma problemi olur mu ? Fiyatına göre gtx960 olması avantaj.

Asus'un diğerlerine nazaran daha iyi bir soğutma sistemi var ama Gta5 oynayacaksan gene 84C°'bulur O yüzden çok daha iyi bir soğutma sistemi istiyorsan sıvı soğutmalı bir masaüstü bilgisayar toplamanı öneririm :like:

Oyun için zaten en azından bir GTX960M içeren model almak çok daha mantıklı olur.
Bütçe 5000TL demişsiniz eğer 5250 TL ye çıkarabilirseniz GRX970M bulunan MSI GE 72 modeline bakabilirsiniz ;
MSI GE72 Apache Pro 6QF-017TR GTX 970M Notebook
Ebrar bilgisayarın İstanbulda mağazası var.Eğer İstanbul da oturuyorsanız gidip mağazadan alabilirsiniz.
GTX970M kartı,GTX950M kartına göre çok daha üstündür.Mesela GTX950M ile GTA 5 açtığınızda Medium-High Aralığında kasmadan oynarsınız.GTX970M ise en yüsek ayarlarda (Very high-Ultra) kasmadan oynatır.
Ayrıca linktei laptop 17.3 inç yani ekran boyutuda gayet büyük.
Eer 5250 TL olmaz bu laptopu alamam derseniz en azından GTX960M olan modellere bakmanızı tavsiye ederim.

Peki soğutması en iyi markalar hangileridir hangileri tercih edilmeli ?
Furkan emir kardesim benden once davranmis sana 3k 3.3k verip en iyi urun Dell 7559 cift fan 960x seni herturlu goturur. Arkadasimda var gercekten sogutmasi olsun performans olsun on numara. GTA 5 FHD High 50 60 arasi. Arkadasim high aliyor FPS 60+ bence cok iyi. Bi laptopa okadar 4k 5k vermeniz gereksiz olur. Sizi dell yari yolda birakmaz. Geerek guncellemelrri olsun gerek servis olsun evinize gelip tamir vs halledip gidiyorlar. He gta5 oynarken sicaklik 70den yukari cikmadi "mobil".

Asus'un diğerlerine nazaran daha iyi bir soğutma sistemi var ama Gta5 oynayacaksan gene 84C°'bulur O yüzden çok daha iyi bir soğutma sistemi istiyorsan sıvı soğutmalı bir masaüstü bilgisayar toplamanı öneririm :like:

Üniversitede ihtiyacım olacağı için gamebooka ihtiyacım var masaüstü gereksiz olur benim için.

Bütçe olarakta fazla zorlamak istemiyorum. 4000-4500 TL nin biraz üzerinde olabilir. Gtx 960 lı modeller benim işimi görecektir. Dell performans olarak iyi fakat kasa kalitesiz diyorlar doğru mudur?

Laptop için en uygun fiyatlı ve kaliteli oyun laptopları monster. 3.200'den başlıyan fiyatları ile GTX 960'lı pcleri var.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı