Dizüstü termal macun ve termal pad arasındaki fark nedir?

Arctic için varmış dediğinizi dinledim ve Arctic 1 mm aldım umarım dediğiniz gibi hem 0.5 mm ve 1 mm için uyumlu olur.
İyi yapmışsınız. Merak etmeyin uyumsuzluk olmaz.
Eğer benim hazır pad'ler 1.5 mm çıkarsa elime plastik eldiven takıp bu aldığımı yoğurup VRAM'lere koysam olur mu?
Laptop kalın kasa olsa bile VRAM'lerinden 1.5 mm pad çıkmaz. Çıkacağı maximum pad yüksekliği 1 mm.

İyi yapmışsınız. Merak etmeyin uyumsuzluk olmaz.

Laptop kalın kasa olsa bile VRAM'lerinden 1.5 mm pad çıkmaz. Çıkacağı maximum pad yüksekliği 1 mm.
Birde amazon.com'dan 1 mm thermal grizzly minus pad sipariş edeceğim ekstra olarak ileride kullanmak üzere Türkiye'de satılmıyor 1 mm padleri.

@Neurevt Termal macun ve termal pad işlemini yaptım. Ekran kartı oc ile en ağır yükte 10 saatte en fazla 80 derece ve işlemci ise 82-85 derece arası. Yalnız termal padi yanlışlıkla masaya düşürdüm ve üstü biraz toz olmuştu acaba sıkıntı olur mu diye endişelendim fakat herhangi bir sorun yaşatmadı. Ardından termal padi yine düşürdüm bu sefer üstü baya toz oldu bu yüzden kalan padleri atmak zorunda kaldım neyse ki bütün bileşenleri gerekli padleri koyduktan sonra atmak zorunda kaldım. Birde eski padler çok kırılgandı çıkartırken dağılıyordu sanırım 0.5 mm olabilirler bu yüzden ileride thermal grizzly alacağım. Yardımın için sağ ol.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı