Yakında alma ihtimalim yüksek. Dolayısıyla sizden rica etsem bana tavsiye ettiğiniz ürünün linkini bırakabilir misiniz ?
Bugün drone için ehliyet eğitimim vardı, aslında hafta boyunca vardı ama bugün sahaya inip drone u tecrübe etme şansımız oldu. Test ettiğim 2 drone vardı biri DJI Mavic 2 diğeri de üzerinde sadece pro yazıyordu sarı çizgilerle. İkisi de çok hoş çok mükemmel makinelerdi, ve tecrübe ettikçe canım drone çekti
O yüzden hemen bir drone almak istiyorum, ancak eğitmene sorduğumda mini 3 pro hakkındaki düşüncelerini, bana; "amatör olarak yapacaksan, sadece gezeceksen gereksiz pahalı bir makine, ama profesyonel yapacaksan güzel bir cihaz" gibi cümleler kullandı şimdi size soruyorum ne yapayım ne önerirsiniz ne alayım, aydınlatın beni lütfen 
Bugün drone için ehliyet eğitimim vardı, aslında hafta boyunca vardı ama bugün sahaya inip drone u tecrübe etme şansımız oldu. Test ettiğim 2 drone vardı biri DJI Mavic 2 diğeri de üzerinde sadece pro yazıyordu sarı çizgilerle. İkisi de çok hoş çok mükemmel makinelerdi, ve tecrübe ettikçe canım drone çekti
Son düzenleme: