DJI mini 4 Pro telleri görmüyor mu?

Bilmiyorum, hiç dikkat etmedim. Dediğin gibi ayarlama yapıyor olabilir.
Hocam M1'in 30w şarjı ile şarj ediyorum nette ortalama 2 veya 2.5 saate dolar yazıyor fakat 1 tanesi dahi en az 1.30 saat sürüyor. iPhone orijinal şarjı da 20w 30w'den 20-30 dakika daha geç şarj ediyor, normalde 30w daha hızlı şarj etmesi gerekmez mi?

Bilmiyorum, hiç dikkat etmedim. Dediğin gibi ayarlama yapıyor olabilir.
Hocam teşekkürler, anteni genelde nasıl tutuyorsunuz? Şu an bir arama kurtarma çalışmasındayım bazen sinyal sarıya düşüyor, karfo'yu aradım anten yukarı bakmasın diyor, sağdaki 45 derecelik olsun sana doğru eğimli olsun diyor, bu şekilde mi kullanayım?

Son düzenleme:
Hocam m1'in 30W şarjı ile şarj ediyorum nette ortalama 2 veya 2.5 saate dolar yazıyor fakat 1 tanesi dahi en az 1.30 saat sürüyor. iPhone orijinal şarjı da 20W 30W'den 20-30 dakika daha geç şarj ediyor, normalde 30W daha hızlı şarj etmesi gerekmez mi?

Hocam teşekkürler, anteni genelde nasıl tutuyorsunuz? Şu an bir arama kurtarma çalışmasındayım bazen sinyal sarıya düşüyor, Karfo'yu aradım anten yukarı bakmasın diyor, sağdaki 45 derecelik olsun sana doğru eğimli olsun diyor, bu şekilde mi kullanayım?

İnternette dron ile anten paralel olmalı olarak yazar genelde, bende öyle tutuyorum antenleri açtığında sana bakan yüzlerinin drona bakması lazım aslında ama çok bir faydası olduğundan emin değilim, kolay gelsin bu arada.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videodan daha anlaşılır.

Hocam m1'in 30W şarjı ile şarj ediyorum nette ortalama 2 veya 2.5 saate dolar yazıyor fakat 1 tanesi dahi en az 1.30 saat sürüyor. iPhone orijinal şarjı da 20W 30W'den 20-30 dakika daha geç şarj ediyor, normalde 30W daha hızlı şarj etmesi gerekmez mi?

Hocam teşekkürler, anteni genelde nasıl tutuyorsunuz? Şu an bir arama kurtarma çalışmasındayım bazen sinyal sarıya düşüyor, Karfo'yu aradım anten yukarı bakmasın diyor, sağdaki 45 derecelik olsun sana doğru eğimli olsun diyor, bu şekilde mi kullanayım?

Ben Baseus markasının 20W bir adaptörünü kullanıyorum, ortalama 2.5 saatte doluyor 3 pil.

Düzeltiyorum 30W Baseus cihaz.

Son düzenleme:
Hocam nd filtre aldım, asında polarize istiyorum daha böyle doygunluk ve kontrast katacak.

Her uçuş öncesi renkleri manuel ayarla yapmayı denedin mi? Beyaz dengesi vb.

Son düzenleme:
Hayır hocam, renk konusunda uzman değilim, polar filtreyi çok öneriyorlar bilmiyorum.

Hocam,

Hocam, 67W Apple güç adaptörü mü 30W mi? Teknik 30W öneriyordu sanki, bilemedim.

30W kullanın bence birkaç arkadaşın 60-70W adaptörlerle bataryaları bozduğu olmuştu geçmişti, riske gerek yok, teknik servislerde galiba 30W öneriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı