DJI Phantom 4 İncelemesi

benim ki yanlış hatırlamıyor isem 13 günde onaylandı.Syma x8hg ise diğer gün onay aldı
Benimki de dün ilk etapta onaylanmadı.
Sonra baktım neden onaylanmadığına kamera ve modelini yazmamışım. Yazmıştım ama demek ki eksik yapmışım. Sonra tekrardan kamera ve modelini yazdım onaylandı.

Allah kazasız belasız uçmayı nasip etsin artık.

Amin kardeşim cümlemize bu havalarda syma uçuruyorum ama DJI el sürmüyorum kış uykusuna geçti o

Amin kardeşim cümlemize bu havalarda syma uçuruyorum ama DJI el sürmüyorum kış uykusuna geçti o
Ben de 1 kere uçurabildim. Hem havalar kötü hem de evim Kartal / Yakacık mahallesinde. Sabiha Gökçen'e yakınım, NOTAM sınırının içinde kalıyorum. En iyi ihtimal Kartal sahil. Havalar kötü olunca da gidemiyorsun.

Valla çok kötü noktadaymışsın kardeşim, ben Çankırı'dayım her yer serbest.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mayıs ayında tekrar deneyerek deneyimlerinizi paylaşmanızı istiyorum. İncelemeniz öyle güzel olabilir. Şimdilik fena değil. Drone almak nereden aklınıza geldi ?

Havaların güzelleşmesini bekliyorum. O zaman deneyimlerimi paylaşırım.
Drone almak kısmına gelecek olursam tesadüfen internette gezinirken gördüm ve ilgimi çekti. Sonra uzun araştırmalar sonunda DJI Phantom 4'e karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…