Sessiz ve geri dokunuş hissiyatı iyi olsun istiyorsanız, tabii ki Brown.
Evet hocam daha sessiz.Brownlar redlerden daha mı sessiz hocam?
Sağolun hocam, hemen her yerde sessizlik için kırmızı ses için mavi diyip geçiyorlar. Oysaki birbirinden sadece konudaki klavyede bile 4 farklı seçenek var. Sanırsam ben de kahverengi alacağım.Evet hocam daha sessiz.
Rica ederim hocam evet bazen kendi kafasina gore konusan vere. Kime gore neye sesli? Hayırlı olsun.Sağolun hocam, hemen her yerde sessizlik için kırmızı ses için mavi diyip geçiyorlar. Oysaki birbirinden sadece konudaki klavyede bile 4 farklı seçenek var. Sanırsam ben de kahverengi alacağım.
Hocam sadece oyun oynuyorum brown switch serilik açısından red'e göre yavaş kalır mı? Ya da parmaklarım yorulur mu hızlı oyunlarda.Sessiz ve geri dokunuş hissiyatı iyi olsun istiyorsanız, tabii ki Brown.
Hayır yavaş kalmaz brown daha iyi hocam.Hocam sadece oyun oynuyorum brown switch serilik açısından red'e göre yavaş kalır mı? Ya da parmaklarım yorulur mu hızlı oyunlarda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.