DK61E indirime girer mi?

Bütçe
700
Hocam arkadaşın dediği huanolu klavyeye sahibim z11. Sipariş verdiğim bu
Eki Görüntüle 1881965
Arkadaşa niye emin değilim dediniz ?
Hocam ben v3 ten bahsediyordum. Sizin aldığınız v3 pro. Bu 5 pinli olan. Sizin klavyeniz 3 pini destekliyor. Fakat 2 tane plastik pin var onları keserseniz klavyenize uygun olur.

Hocam ben v3 ten bahsediyordum. Sizin aldığınız v3 pro. Bu 5 pinli olan. Sizin klavyeniz 3 pini destekliyor. Fakat 2 tane plastik pin var onları keserseniz klavyenize uygun olur.
@MuratTheFounder hocam 3/5 pin destekliyor demişti klavye.
1690663658102.png

Switchleri kesmeden takmam mümkün değil mi ?

@MuratTheFounder hocam 3/5 pin destekliyor demişti klavye.Eki Görüntüle 1881994
Switchleri kesmeden takmam mümkün değil mi ?
Hocam eğer sizde e-yooso z11 varsa 5 pin switchin pinlerini kesmeden takamazsınız. z11 3 pin destekliyor 5 pin desteklemiyor. Bahsettiğim olay bu;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam eğer sizde e-yooso Z11 varsa 5 pin Switch'in pinlerini kesmeden takamazsınız. Z11 3 pin destekliyor 5 pin desteklemiyor. Bahsettiğim olay bu;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anladım hocam. Peki kestikten sonra eğer ileride 5 pinlik bir hot swappable klavye alsam takabilir miyim?

Anladım hocam. Peki kestikten sonra eğer ileride 5 pinlik bir hot swappable klavye alsam takabilir miyim?
Hocam iyi günler, rahatsız ediyorum. Stokta 1 adet kalan Z11 RGB Red switch'i sipariş edeyim diyorum 730 TL'ye denk geliyor. Sizce rgb modelini mi almalıyım yoksa normal huano switch modelini mi? Böyle 3-4 ay içerisinde akko switch siparişi verebilme ihtimalim de var.

Hocam iyi günler, rahatsız ediyorum. Stokta 1 adet kalan Z11 RGB Red switch'i sipariş edeyim diyorum 730 TL'ye denk geliyor. Sizce rgb modelini mi almalıyım yoksa normal huano switch modelini mi? Böyle 3-4 ay içerisinde akko switch siparişi verebilme ihtimalim de var.
Switchleri alana kadar işini görür bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı