Mustafa Karakoç
Hectopat
Bir aralar inventus da 400TL bandına kadar düşüyordu. Tekrar indirimi girme ihtimali var mıdır? Olmazsa ikinci el almayı düşünüyorum bayağıdır girmesini bekliyorum.
![]()
REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER RED Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus
REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER RED Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavyeinventus.com.tr
Bu red Switch modelini takip ediyorum. Geçen 10 gün kadar önce 626 TL'di. 400'e düştüğünü uzun zamandır görmedim.
Ben de Blue Switch modelini takip ediyordum 400TL olduğu zamanlar konu açmıştım sonra indirimi yakalayamadım bir daha. İndirime girince haberdar edecek bildirim falan yok mu ya![]()
Ben de Blue Switch modelini takip ediyordum 400TL olduğu zamanlar konu açmıştım sonra indirimi yakalayamadım bir daha. İndirime girince haberdar edecek bildirim falan yok mu ya![]()
Ben takip ettiğim ürünleri yer işaretlerine koyuyorum. Gün gün veya aklıma geldiğinde bakıyorum. Blue Switch modeller tabii daha ucuz olurlar. İnventus'da indirim konusunda epey iyi. Dediğim gibi yapman iyi olur. Sayfalarında indirim olunca bildirim gelsin seçeneği var mı bilmiyorum.
Bu arada Blue Switch mi önerirsiniz Redmi? James Donkey 610 kullanıyorum 4 yıldır red Switch farklılık olarak Blue Switch almayı düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.