Haydi hayırlısı olsun. Ne zaman geliyor?Ben aldım şimdi
Stokta hâlâ 1 adet gözüküyor ama yakında güncellenir diye düşünüyorum. Eğer güncellenmezse sen de al![]()
Haydi hayırlısı olsun. Ne zaman geliyor?Ben aldım şimdi
Stokta hâlâ 1 adet gözüküyor ama yakında güncellenir diye düşünüyorum. Eğer güncellenmezse sen de al![]()
Haydi hayırlısı olsun. Ne zaman geliyor?
Hocam ben v3'ten bahsediyordum. Sizin aldığınız V3 Pro. Bu 5 pinli olan. Sizin klavyeniz 3 PIN'i destekliyor. Fakat 2 tane plastik pin var onları keserseniz klavyenize uygun olur.
Daha erken geliyor ya. Benim tahmini 7 Ağustos diyordu, yarın teslim edilecek gözüküyor.
ne zaman sipariş vermiştin ustamDaha erken geliyor ya. Benim tahmini 7 Ağustos diyordu, yarın teslim edilecek gözüküyor.
Tr'de varmış demekki ondan geliyor direkt.Daha erken geliyor ya. Benim tahmini 7 Ağustos diyordu, yarın teslim edilecek gözüküyor.
Hocam alacağınız switche göre lube gerekir veya gerekmez. Bazı switchlerin lube'lu veya lube'suz hali farketmiyor neredeyse.ne zaman sipariş vermiştin ustam
umarım benim ürün de 3-4 gibi gelir
@erdem53426 ustam siz switchlere lube yapıyor musunuz yoksa stock olarak mı kullanıyorsunuz? bir de önerebileceğiniz tok sesli yine diğerleri gibi 390 tl civarında oyun için switch var mıdır?
aynı şekilde @208222 size de soracağım
Teşekkür ederim, sizin tavsiye edebileceğiniz bir switch var mıdır?Hocam alacağınız switche göre lube gerekir veya gerekmez. Bazı switchlerin lube'lu veya lube'suz hali farketmiyor neredeyse.
Ne zaman sipariş vermiştin ustam.
Umarım benim ürün de 3-4 gibi gelir.
@erdem53426 ustam siz Switch'lere lube yapıyor musunuz yoksa stock olarak mı kullanıyorsunuz? Bir de önerebileceğiniz tok sesli yine diğerleri gibi 390 TL civarında oyun için Switch var mıdır?
Aynı şekilde @208222 size de soracağım.
Hocam @erdem53426'nın banı var şu an arkadaşım benim.
Şu videodan iyi bir Switch bulabilir dedi. Ayrıca stock kullanıyormuş.
Normal blue switchlerden normalde hiç haz etmediğini söylemişti ama cream blue'nun normaller ile alakası yok diyor. Sesi çok hoşuna gittiği için tercih etmiş. Ayrıca switchler eline geçince hissi hakkında bilgilendircekmiş. İsterseniz almadan önce onun görüşünü bekleyin.V3 Cream Blue galiba normal blue switch'e nazaran daha tok bir sese sahip. Onu seçmesinin nedenini de öğrenebilir miyim? Benimle aynı fikirde mi diye merak ettim de. Bu arada teşekkür ederim Erdem adına cevap verdiğiniz için
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.