Oyun güvenli dllde güvenli ama bana birisi attı yani o kişinin attığı dll içine virüs koyabilirmiKoyabilir antivirüs ile tam tarama yap.
Evet, DLL yoluyla virüs bulaşabilir. Genelde bu yöntem antivirüsler tarafından fark edilmemek için kullanılır. Antivirüsler DLL şifresini çözemezse bu virüsü yakalayamazlar ve virüs bilgisayara herhangi bir yazılım yüklememişse antivürüsler tarafınca fark edilemezler.Oyun güvenli dllde güvenli ama bana birisi attı yani o kişinin attığı dll içine virüs koyabilirmi
Peki bu dll virüsse oyun çalışırmıEvet, DLL yoluyla virüs bulaşabilir. Genelde bu yöntem antivirüsler tarafından fark edilmemek için kullanılır. Antivirüsler DLL şifresini çözemezse bu virüsü yakalayamazlar ve virüs bilgisayara herhangi bir yazılım yüklememişse antivürüsler tarafınca fark edilemezler.
Normal kendi discordundaki çalışıyor adamın attığı virüsse çalışırmiPeki bu dll virüsse oyun çalışırmı
DLL virüslü olmasına rağmen oyun çalışabilir.Peki bu dll virüsse oyun çalışırmı
Normal kendi discordundaki çalışıyor adamın attığı virüsse çalışırmi
DLL virüslü olmasına rağmen oyun çalışabilir.
Peki virüsse ben bunu nasıl anlarım?
DLL dosyaları genel olarak oyun dosyasıysa şifrelidir, oyunun kaynak kodları çalınmasın diye bu yöntem kullanılır. Fakat siz şifreli olmadığını düşünüyorsanız NET Reflector gibi uygulamalarla içine göz atabilirsiniz yada herhangi bir DLL Decompiler ile iyi akşamlar.Peki virüsse ben bunu nasıl anlarım?
Bir de oyun yapımcısını demiyorum farklı kişi DLL içine virus koyabilir mi onu soruyorum
DLL dosyaları genel olarak oyun dosyasıysa şifrelidir, oyunun kaynak kodları çalınmasın diye bu yöntem kullanılır. Fakat siz şifreli olmadığını düşünüyorsanız NET Reflector gibi uygulamalarla içine göz atabilirsiniz ya da herhangi bir DLL Decompiler ile iyi akşamlar.
Bu arada keşke VirusTotal linki ya da bir analiz linki koysaydınız daha rahat analiz yapılabilirdi.
DLL dosyaları genel olarak oyun dosyasıysa şifrelidir, oyunun kaynak kodları çalınmasın diye bu yöntem kullanılır. Fakat siz şifreli olmadığını düşünüyorsanız NET Reflector gibi uygulamalarla içine göz atabilirsiniz ya da herhangi bir DLL Decompiler ile iyi akşamlar.
Bu arada keşke VirusTotal linki ya da bir analiz linki koysaydınız daha rahat analiz yapılabilirdi.
Disk üzerinde MB artışları mı? Bilgisayar, antivirüs veya oyun yazılımlarınız arka planda güncelleme yaptığı için MB artışları olabilir disk üzerinde normaldir. Eğer hala şüpheleniyorsanız güvendiğiniz bir anti-malware programı ile taratmak en iyi çözümdür.DLL megaya eklemislerdi sonra kaldırdılar diye kaldirmasalar vtye atacaktım
RAT falan eklendikten sonra MB gibi artışlar olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.