DLNA Medya Paylaşmada Media Player Açık Kalmak Zorunda mı?

FIRAT PASKAL

Hectopat
Daha fazla  
Evdeki lokal ağ bağlantısı üzerinden bilgisayardaki videolarımı TV’den oynatmaya çalışıyorum. Bunu, videolarımı PC’de Windows Media Player kitaplığına atarak ve medya akışına izin vererek yapabiliyorum. Benim iki sorum var;

1) Tüm bu süreçte Windows Media Player açık kalmak zorunda mı? Neden?
2) TV'de DLNA klasörleri çok karışık ve gereksiz yer almakta. Yani paylaştığım bir klasöre gitmek için bir sürü “Çalma listeleri, albümler, sanatçı adı...vb...” gereksiz klasörleri es geçmem gerekiyor. Bu gereksiz klasörleri saklamanın bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Modeminizde USB soketi varsa ve DLNA özelliği varsa, modem üzerinden direkt kullanabilirsiniz. PC'nin ya da Media Player'ın açık olmasına da gerek kalmaz.

Modeminizde USB soketi varsa ve DLNA özelliği varsa, modem üzerinden direkt kullanabilirsiniz. PC'nin ya da Media Player'ın açık olmasına da gerek kalmaz.

Hocam PC’deki dosyalar, birden çok harici hard diskteki dosyalara erişmek..vs.. bunları PC ile yapmak modem üzerinden yapmaktan çok daha pratik. Yine de sağolun .

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı