DLSS 3 2000 ve 3000 serisi kartlara gelecek mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok söze gerek yok, izle ve öğren. Tabii öğrenmek istiyorsan, bana pek öyle gibi gelmedi çünkü.

Reis sana bir soru sordum G-Sync donanımsal değil miydi? Neden ben yazilimla G-Sync donanımı olmayan monitörde kullandım? Gerçekten senin gibi marka fanboyları sonuna kadar sömürülmeyi hak ediyor. Ne anlatsam ama donanimsal ekran kartinda yok ki diceksin.

Reis sana bir soru sordum G-Sync donanımsal değil miydi? Neden ben yazilimla G-Sync donanımı olmayan monitörde kullandım? Gerçekten senin gibi marka fanboyları sonuna kadar sömürülmeyi hak ediyor. Ne anlatsam ama donanimsal ekran kartinda yok ki diceksin.
Ben ne varsa onu söylerim kardeşim, kafamdan gereksiz komplo teorileri kurmam. Bu işin yalan olduğu kanıtlanana kadar, bir geliştirici RTX3000 serisi kartlarda DLSS 3.0 performansı alana kadar Nvidia'nın dediği her zaman doğru kalacak. Kafanızdan laf uydurmaya gerek yok, kanıtla ondan sonra ben susayım.

İlla cevap istiyorsan senin kullandığın şey G-Sync değil çünkü AdaptiveSync.

Tamam dostum NVIDIA'nın bütün çakallıklarını ortaya dökmüşsünüz siz ben hiçbir şey bilmiyorum üzgünüm. FSR da DLSS 3.0'a denkti zaten o yüzden donanımla oluyormuş bu bilememişiz.

Sadece DLSS 3.0 sizin kullandığınız kartlara gelmediği için öfkelisiniz, ne bir araştırma yapmışsınız, ne bir okuyup öğrenmeye çalışmışsınız sadece öfkenizi çıkartmaya çalışıyorsunuz o yüzden daha fazla anlatmaya çalışmayacağım, öğrenmek isteyen internetten çoktan öğrenirdi zaten. Sen FSR 2.0'dan DLSS 3.0 performansı beklemeye devam et.

Sen ezbere anlatılanı biliyorsun fanboysun paran var alırsın. Herkes alamaz ben bir karti alirken 2 yıl kullanıp çöpe atmak için vermiyorum o parayi 12 taksitle 3080 aldim. Tabii ki 2 senede eskitmek istemicem ki doğal hakkım.

Ben ne varsa onu söylerim kardeşim, kafamdan gereksiz komplo teorileri kurmam. Bu işin yalan olduğu kanıtlanana kadar, bir geliştirici RTX3000 serisi kartlarda DLSS 3.0 performansı alana kadar NVIDIA'nın dediği her zaman doğru kalacak. Kafanızdan laf uydurmaya gerek yok, kanıtla ondan sonra ben susayım.

İlla cevap istiyorsan senin kullandığın şey G-Sync değil çünkü Adaptive Sync.

Eee NVIDIA öyle demiyor G-SYNC diyor yoksa bizimi kandiriyor ;)

Sen ezbere anlatılanı biliyorsun fanboysun paran var alırsın. Herkes alamaz ben bir karti alirken 2 yıl kullanıp çöpe atmak için vermiyorum o parayi 12 taksitle 3080 aldim. Tabii ki 2 senede eskitmek istemicem ki doğal hakkım.

Ben zaten gelecek demiyorum gelmesi haktır diyorum.

Ben zaten gelecek demiyorum gelmesi haktır diyorum.
Hocam tamam da ya gerçekten dedikleri gibi donanımsalsa? Bu ihtimali neden hiç göz önünde bulundurmuyorsun anlamıyorum ki, donanımsal olmadığına kesin gözüyle bakıyorsunuz ancak elinizde hiç veri yok ben buna karşıyım işte. Gerçekten donanımsalsa ne olacak peki? Tüm RTX3000 kartları geri çağırıp güncelleyip gönderecek değiller ya.

Ve neden sizin aksinizde fikir sunan herkese "fanboy" damgası yapıştırıyorsunuz onu da anlamış değilim. Ben Nvidia'dan çok AMD kart kullandım ve bundan önceki kartım RX5500 XT'den de çok memnun ayrıldım. Benim Nvidia'ya karşı herhangi bir hayranlığım yok ki fanboy olayım? Neden tıpkı ben de sizin gibi komplo teorileri kurmuyorum diye fanboy oluyorum anlamış değilim. Uzun yıllar sonra aldığım ilk Nvidia kart RTX3060 Ti'dı ve teknoloji öyle ya da böyle gelişecek, teknolojiyi geliştirdiler diye Nvidia'ya kızamam ki ben.

Hocam tamam da ya gerçekten dedikleri gibi donanımsalsa? Bu ihtimali neden hiç göz önünde bulundurmuyorsun anlamıyorum ki, donanımsal olmadığına kesin gözüyle bakıyorsunuz ancak elinizde hiç veri yok ben buna karşıyım işte. Gerçekten donanımsalsa ne olacak peki? Tüm RTX3000 kartları geri çağırıp güncelleyip gönderecek değiller ya.

Ve neden sizin aksinizde fikir sunan herkese "fanboy" damgası yapıştırıyorsunuz onu da anlamış değilim. Ben NVIDIA'dan çok AMD kart kullandım ve bundan önceki kartım RX5500 XT'den de çok memnun ayrıldım. Benim NVIDIA'ya karşı herhangi bir hayranlığım yok ki fanboy olayım? Neden tıpkı ben de sizin gibi komplo teorileri kurmuyorum diye fanboy oluyorum anlamış değilim. Uzun yıllar sonra aldığım ilk NVIDIA kart RTX3060 Ti'dı ve teknoloji öyle ya da böyle gelişecek, teknolojiyi geliştirdiler diye NVIDIA'ya kızamam ki ben.

Donanımsal olsun reis sen sanıyor musun ki DLSS'yi yazılımsal olarak geliştiremeyeceklerini? sorunda şurada sen anlamiyorsun teknoloji gelişsin ama benim kullandigim kart neden hemen çürüyor. RTX 4000 serisi çıkar çıkmaz. DLSS 3.0 ile gelen ilk oyunun sistem gereksinimlerini araştırsana 1080p 60 FPS Ultra ayarlarda istediği ekran karti RTX 3070.Ben kalkip oh ne güzel teknoloji gelişti diye polyanalık yapamam kusra bakma. Gelişirken neden benim kullandığım kart çürüyecek ki? Senin anlamadığın husus bu sana fanboy dememin nedeni de bu. Ben hiç AMD kullanmadım sebebi yazılımsal sorunları olması, yoksa işime gelse onu alır onu kullanırdım.

Donanımsal olsun reis sen sanıyor musun ki DLSS'yi yazılımsal olarak geliştiremeyeceklerini? sorunda şurada sen anlamiyorsun teknoloji gelişsin ama benim kullandigim kart neden hemen çürüyor. RTX 4000 serisi çıkar çıkmaz. DLSS 3.0 ile gelen ilk oyunun sistem gereksinimlerini araştırsana 1080p 60 FPS Ultra ayarlarda istediği ekran karti RTX 3070.Ben kalkip oh ne güzel teknoloji gelişti diye polyanalık yapamam kusra bakma. Gelişirken neden benim kullandığım kart çürüyecek ki? Senin anlamadığın husus bu sana fanboy dememin nedeni de bu. Ben hiç AMD kullanmadım sebebi yazılımsal sorunları olması, yoksa işime gelse onu alır onu kullanırdım.
Ya ne caz yaptın kardeşim. Adamlar dlss 2 yi geliştirmeye devam edeceklerini, eski neslin hâlâ çok güçlü olduğunu açıkladı.

Ve neden sizin aksinizde fikir sunan herkese "fanboy" damgası yapıştırıyorsunuz onu da anlamış değilim. Ben Nvidia'dan çok AMD kart kullandım ve bundan önceki kartım RX5500 XT'den de çok memnun ayrıldım. Benim Nvidia'ya karşı herhangi bir hayranlığım yok ki fanboy olayım? Neden tıpkı ben de sizin gibi komplo teorileri kurmuyorum diye fanboy oluyorum anlamış değilim. Uzun yıllar sonra aldığım ilk Nvidia kart RTX3060 Ti'dı ve teknoloji öyle ya da böyle gelişecek, teknolojiyi geliştirdiler diye Nvidia'ya kızamam ki ben.
Kendileri açıklamıştı donanımsal ama 2.0 destekli kartlarda da çalışabildiğini. Donmalar takılmalar mı ne oluyormuş o yüzden "DLSS hakkında görüşlerimiz değişmesin" diye getirmeyeceklermiş 3000 serisine. İleride değişebilir ama sanırım bu durum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı