DLSS 3 2000 ve 3000 serisi kartlara gelecek mi?

Kendileri açıklamıştı donanımsal ama 2.0 destekli kartlarda da çalışabildiğini. Donmalar takılmalar mı ne oluyormuş o yüzden "DLSS hakkında görüşlerimiz değişmesin" diye getirmeyeceklermiş 3000 serisine. İleride değişebilir ama sanırım bu durum.
Ee dediğim RTX olayına dönüyor işte olay yine :D Çalışabiliyor ancak verim yok, DLSS 3.0 Frame Generation özelliği önceki DLSS versiyonlarında yok. Bu özelliğin input lag yaratmadan çalışabilmesi için RTX4000 serisine yeni donanımlar eklenmiş ona rağmen minimal de olsa input lag oluşturduğunu söyleyenler var.

Ee dediğim RTX olayına dönüyor işte olay yine :D Çalışabiliyor ancak verim yok, DLSS 3.0 Frame Generation özelliği önceki DLSS versiyonlarında yok. Bu özelliğin input lag yaratmadan çalışabilmesi için RTX4000 serisine yeni donanımlar eklenmiş ona rağmen minimal de olsa input lag oluşturduğunu söyleyenler var.
4000 de bu olay otursun 5000 bekleyeceğim ben iyi forumlar 😃

Kardeşim DLSS'in donanım gerektirmeyen hali nıs veya FSR zaten. RTX 3070 kullanıcısı olarak söylüyorum bizim kartlarımızın tensor çekirdekleri DLSS 3.0 için uygun değil 1 gerçek karenin arkasına 2 kare eklerken hayvan gibi lag olacak gelmemesi daha iyi.
Tabi efendim.

Son düzenleme:
4000 de bu olay otursun 5000 bekleyeceğim ben iyi forumlar 😃

Tabi efendim.
optic flow donanıma sahip Rtx 4090 da bile input lag yaparken rtx 3000 serisinde yapmayacak mı 😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı