DLSS 3.5 artık 2000 ve 3000 serilerinde kullanılabiliyor mu?

Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu biraz izledim ve DLSS 3.5 destekleyen bir oyunu bulup daha sonra bir mod kurduktan sonra 2000 ve 3000 ekran kartı serilerinde kullanılabileceğini söylüyordu. Böyle bir şey var mı?

Denemedim ama sanırım oluyormuş herhangi bir zararı olur mu onun düşüncesindeyim ben.

3060 12 GB ile 4K'da Cyberpunk ve Witcher'da deneme fırsatım oldu Cyberpunk'da gecikme arttığı için akıcılık kayboldu aynı zamanda ekran kartı kullanımı 70%80 civarında kaldı Witcher ise 58-60 FPS civarından 75-90FPS arasında sıkıntısız çalışıyor.

3060 12 GB ile 4K'da Cyberpunk ve Witcher'da deneme fırsatım oldu Cyberpunk'da gecikme arttığı için akıcılık kayboldu aynı zamanda ekran kartı kullanımı 70%80 civarında kaldı Witcher ise 58-60 FPS civarından 75-90FPS arasında sıkıntısız çalışıyor.
Bende 2060 var normalde alan wake 2'de millet 30 fps alıyormuş bunu yaparsam ne kadar alırım acaba çok merak ediyorum.

Sorunun cevabı HAYIR.
Bahsedilen mod, eğer bir NVIDIA RTX kartınız varsa, DLSS destekli oyunlarda FSR3 ve Fluid Motion Generation kullanabilmenize olanak sağlıyor. DLSS donanım destekli bir teknoloji olduğu için (nvidia yalancısıyım) yazılım ile aktif edilecek bir şey değil. Peki FSR3 ile ne farkı var? Kalite. FSR3 hala DLSS 3.5 kadar kaliteli görüntü veremiyor.

Sorunun cevabı HAYIR.
Bahsedilen mod, eğer bir NVIDIA RTX kartınız varsa, DLSS destekli oyunlarda FSR3 ve Fluid Motion Generation kullanabilmenize olanak sağlıyor. DLSS donanım destekli bir teknoloji olduğu için (nvidia yalancısıyım) yazılım ile aktif edilecek bir şey değil. Peki FSR3 ile ne farkı var? Kalite. FSR3 hala DLSS 3.5 kadar kaliteli görüntü veremiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
pek bir farkı yok gibi eğer fark böyleyse gayette oynanır bence.

pek bir farkı yok gibi eğer fark böyleyse gayette oynanır bence.

Oynanmayacak bir durum yok. O sizin kalite standardınıza göre değişir. Ben 2K monitörde FSR'ye katlanamıyorum. Sizin gözünüze batmıyorsa ne güzel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı