DLSS 3 Kırıldı, RTX 2070 ile Çalıştırıldı

Sallamaya devam diyorsun. Şu yorumu okudun mu sayın AMD'ye dönecek arkadaş?

3000 serisi kriz olmasa gayet iyiydi. 4000 sıkıntılı fiyat olarak.

Kanıtı olmayan konuya mesaj yazıldıkça değeri artıyor. Fark eden yok bunu sanırsam. Sükse yapması için ortada somut bir şey gerekmiyor mu?
Kanıta gerek yok ki dlss 3'ün 2000 ve 3000 de çalışabileceği kesin bir şey Nvidia da bunu reddetmiyor zaten sadece görüntü çok kötü olur diyor.

Kanıtı olmayan konuya mesaj yazıldıkça değeri artıyor. Fark eden yok bunu sanırsam. Sükse yapması için ortada somut bir şey gerekmiyor mu?

Açıkçası ben çalışabileceğini daha ilk duyduğum andan beri biliyordum zaten. Hiçbir teknik bilgin olmasa bile DLSS 3.0 4000 serisine özel olmadığı belli oluyor. NVIDIA'nın sırf yeni kartların reklamını yapmak için abarttıkları bir şey. İsteseler yazılımsal olarak getirip en azından 3000 serisi kullanıcılarının gönlünü alabilirlerdi. Bu mesela şey gibi ray tracing gibi düşünüyorum. 1000 serisinde de var ama performansı rezalet. Fakat ray tracing amacı performans attırmak değil. 3000 serisine getirilirse 4000 serisi gibi olmasa bile performansa katkı sağlayacak ama yok o zaman 3000 ve 4000 serisinin oyun performansları da böyle abartılı olmayacağı için yapmazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…