DLSS 3 nedir?

Pirii Yasuo

Centipat
Daha fazla  
Merak ettiğim konu Zotac RTX 4060'ı düşünüyorum ama bu ekran kartının DLSS 3'ü var mıdır? Hep baktığım yerlerde DLSS 3'ten değiniyorlar. ne oluyor bu DLSS 3 olayı?

Fazla detaya gerek yok, basitçe FPS arttırma teknolojisi. Ve evet DLSS3, 4060'ta var.

Görüntü kalitesinde minimum düşüş ile FPS arttırma teknolojisi.

Merak ettiğim konu Zotac RTX 4060'ı düşünüyorum ama bu ekran kartının DLSS 3'ü var mıdır? Hep baktığım yerlerde DLSS 3'ten değiniyorlar. ne oluyor bu DLSS 3 olayı?

4060'da DLSS 3 var.
DLSS ekran kartınıza monitörde kullandığınız çözünürlükten daha düşük çözünürlükte çizim yaptırıp araları kendi doldurup performans kazanımı sağlıyor.

4060 da DLSS 3 var.
DLSS 3; DLSS teknolojisini temel alan, yüksek görüntü kalitesini ve görüntü yanıt süresini koruyarak, büyük ölçüde performans artışı sağlayan yapay zeka destekli yeni bir teknoloji.

Merak ettiğim konu Zotac RTX 4060'ı düşünüyorum ama bu ekran kartının DLSS 3'ü var mıdır? Hep baktığım yerlerde DLSS 3'ten değiniyorlar. Ne oluyor bu DLSS 3 olayı?

Görüntüyü hafif bozup FPS artıran bir teknoloji bana göre kendi görüşüm DLSS FSR gereksiz geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…