Merhaba. DLSS açtığımız zaman FPS artıyor. Galiba sanal piksellerle yaptığı için FPS artıyor fakat görüntü kalitesini normal görünmesi göründüğünden daha mı kötü hale getiriyor?
Aynen RDR 2'de FSR performansını beğenmemiştim ben de. Kalite moduna da çeksem bulanıklık belli oluyordu. Aman aman bir FPS artışı da yok.@Kaan Öner bahsettiğiniz oyunlar hem FSR hem de DLSS'i iyi kullanıyor hocam. İyi kullanan oyun oynarsanız tabii översiniz. Mesela RDR2'de durum tam tersi. Her iki teknolojiyi de kimse kullanmıyor o oyunda.
Öyle yapınca grafikler aşırı iyi oluyor.Hocam peki aklıma takıldı da ben oynarken sizce DLSS açıp 2K'da oynamam mantıklı olur yoksa grafiği düşürüp 1080p DLSS ayarı olmadan oynamam mı?
@Kaan Öner bahsettiğiniz oyunlar hem FSR hem de DLSS'i iyi kullanıyor hocam. İyi kullanan oyun oynarsanız tabii översiniz. Mesela RDR2'de durum tam tersi. Her iki teknolojiyi de kimse kullanmıyor o oyunda.
Öyle yapınca grafikler aşırı iyi oluyor.
Hocam peki aklıma takıldı da ben oynarken sizce DLSS açıp 2K'da oynamam mantıklı olur yoksa grafiği düşürüp 1080p DLSS ayarı olmadan oynamam mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.