DLSS kötü bir teknoloji mi?

Çözüm monitörü değiştirmekle olmaz ki. Ekran kartın ne? Her oyunu 2k da rahat bir şekilde oynatır diyorsan 1440P monitör alıp da DLSS açarsan yüksek ihtimalle 1080p deki native FPS değerlerine ve kısmen daha iyi grafiklere sahip olacaksın.
Ekran kartım 5060 Ti 16 GB. 1080p monitör alarak hata ettim gibi.

Çözüm monitörü değiştirmekle olmaz ki. Ekran kartın ne? Her oyunu 2k da rahat bir şekilde oynatır diyorsan 1440P monitör alıp da DLSS açarsan yüksek ihtimalle 1080p deki native FPS değerlerine ve kısmen daha iyi grafiklere sahip olacaksın.

Fark etmedim pardon. 5060 ile 2k da çok rahat oynarsın.
Oynayamaz kartın sadece 8 gb versiyonu var diye biliyorum 1440p için asla yetmez. Gpu gücü de yetersiz zaten 7800 XT ile arasında 18 fps civarı fark var çok yanlış kart tercihi olmuş.

Ha o zaman iyi normal 5060 var sandık öyle diyince. 1440 monitör alman lazımmış harbiden 1080p kartı değil pek o.

1080P monitör büyük hata olmuş. 2K ultra ayarlarda DLSS kalite modunda 60FPS altına düşeceğin AAA oyun yok. Ki 16GB VRAM hiçbir oyunda 2K da tıkanmayacak bile, 1080P de yüksek ihtimalle GPU kullanımı da yüksek değerlere çıkmıyordur.

1080P monitör büyük hata olmuş. 2K ultra ayarlarda DLSS kalite modunda 60FPS altına düşeceğin AAA oyun yok. Ki 16GB VRAM hiçbir oyunda 2K da tıkanmayacak bile, 1080P de yüksek ihtimalle GPU kullanımı da yüksek değerlere çıkmıyordur.
Neyse hocam artık aldım kullanacağım yapacak bir şey yok. Aslında monitör için 5000 TL bütçem vardı biraz da o yüzden oldu. Bulanıklık olmadan DLSS kullanmamın bir yolu var mıdır?

RDR2 oynuyorum. Oyunda görüntü bulanık. Bunu çözmek için çözünürlük ölçeğini arttırıyorum fakat FPS çok düşüyor. FPS yükselsin diye DLSS açayım dedim ama görüntü çok kötü oldu. FSR açtım o bile daha iyiydi. Zaten kartın tek artısı DLSS olması, o bile düzgün çalışmıyor. Bu RDR2'ye özel bir şey mi? Ben sırf NVIDIA kart almak için o kadar parayı boşuna vermiş gibi hissediyorum.

RDR 2 DLSS sürümü eski NVIDIA App üzerinde DLSS versiyonunu güncelle daha iyi gözükecetir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı