Donanım hızlandırmalı GPU kısmı açık olarak ayarladım.
Önce Epic Games'ten aldıgım Cyberpunk için denedim, Epic Games'teki overlay dosyasından dolayı olmadıgını araştırdıgım kaynaklardan ögrendim.
Bugün de Steam'den aldıgım Witcher 3 oyununda denemek istedim. İstenilen şekilde yerleştirmeleri yaptım ama yine çalışmadı. Benzer bir sorunu yaşayanlar ilgilenebilirler mi acaba? Şimdiden teşekkürler.
Sistem Üreticisi: CASPER BILGISAYAR SISTEMLERI A.S
Sistem Modeli: CASPER NIRVANA DESKTOP
Sistem Tür: x64-based PC
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i3-4160 CPU @ 3.60GHz, 3600 Mhz, 2 Çekirdek, 4 Mantıksal İşlemci
BIOS Sürümü/Tarihi CASPER BILGISAYAR SISTEMLERI A.S 4.6.5, 8.08.2014
Yüklü Fiziksel Bellek (RAM) 12,0 GB
Bağdaştırıcı Açıklaması AMD Radeon RX 580 2048SP
Ben Discord'un sunucularından son versiyonu indirdim. Adamlar yazılım yapmış. Artık oyunu seçip kurulu olduğu dosyayı seçtiğiniz zaman otomatik indiriyor. İstersen yeni versiyonunu dene öncekileri silip.
Ben Discord'un sunucularından son versiyonu indirdim. Adamlar yazılım yapmış. Artık oyunu seçip kurulu olduğu dosyayı seçtiğiniz zaman otomatik indiriyor. İstersen yeni versiyonunu dene öncekileri silip.
Ben Discord'un sunucularından son versiyonu indirdim. Adamlar yazılım yapmış. Artık oyunu seçip kurulu olduğu dosyayı seçtiğiniz zaman otomatik indiriyor. İstersen yeni versiyonunu dene öncekileri silip
C:\program files (X86)\epic Games\Launcher\Portal\Extras\Overlay
EOSOverlayRenderer-Win32-Shipping.exe ve eosoverlayrenderer-Win64-shipping. Exe dosyalarını disabled-EOSOverlayRenderer.exe ve disabled-EOSOverlayRenderer64.exe gibi başka bir adla yeniden adlandırın.
C:\program files (X86)\epic Games\Launcher\Portal\Extras\Overlay
EOSOverlayRenderer-Win32-Shipping.exe ve eosoverlayrenderer-Win64-shipping. Exe dosyalarını disabled-EOSOverlayRenderer.exe ve disabled-EOSOverlayRenderer64.exe gibi başka bir adla yeniden adlandırın.