Dmarket güvenilir mi?

preyy

Kilopat
Katılım
16 Mart 2020
Mesajlar
4.846
Makaleler
3
Çözümler
49
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
50 dolar değerindeki envanterimi sattım. Parayı çekeceğim ama nüfus cüzdanım elimdeyken fotoğraf, adres falan istiyor. Güvenilir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar dolandırıldım dmarket tarafından envanterimin 10 lira gibi bir değeri vardı sonra envaterimi bota attım botda site bakiyesine ekledi bende kendime beğenip bi ak 47 skini aldım dün akşam gibi 12 saat süresi vardı aldığım adam takası attı ve saniyesinde iptal edip profiyle beni engelledi kullanmayın kullandırtmayın giden envanterime oldu tavsiye etmiyorum
 
Arkadaşlar dolandırıldım dmarket tarafından envanterimin 10 lira gibi bir değeri vardı sonra envaterimi bota attım botda site bakiyesine ekledi bende kendime beğenip bir AK-47 skini aldım dün akşam gibi 12 saat süresi vardı aldığım adam takası attı ve saniyesinde iptal edip profiyle beni engelledi kullanmayın kullandırtmayın giden envanterime oldu tavsiye etmiyorum.

Bottan alsaydınız keşke burada sizi dolandıran dmarket değil satış yapan adam. 100 dolarlık alışveriş yaptım bottan herhangi bir sıkıntı olmadı. ByNoGame de böyle bir durumda canlı desteğe yazıp çözebiliyordunuz ama dmarketin bot harici sistemini bilmiyorum.
 
Sakın sakın sakın kullanmayın. Tam bir scam site. 170 dolarlık bıçağım gitti. Steam API adresini değiştirdim Trade'den önce. Ayriyeten trade ID olarak verdikleri sayı ile linkteki sayıda aynı idi ancak Trade'den sonra isim değiştirdiler. Sitede de reddedildi vs yazıyor farklı sayılarla. Kesinlikle KULLANMAYIN. Satış kesinlikle yapmayın. Alım belki olabilir. Onlar da benim gibi enayilerin eşyalarıdır. Trustpilot'a güvendim, siz siz olun Steam'den başkasına satmayın.
 
Sakın sakın sakın kullanmayın. Tam bir scam site. 170 dolarlık bıçağım gitti. Steam API adresini değiştirdim Trade'den önce. Ayriyeten trade ID olarak verdikleri sayı ile linkteki sayıda aynı idi ancak Trade'den sonra isim değiştirdiler. Sitede de reddedildi vs yazıyor farklı sayılarla. Kesinlikle kullanmayın. Satış kesinlikle yapmayın. Alım belki olabilir. Onlar da benim gibi enayilerin eşyalarıdır. Trustpilot'a güvendim, siz siz olun Steam'den başkasına satmayın.

Alışverişimi yaptım herhangi bir sorun yaşamadım bıçak sattım skin aldım.
 

Geri
Yukarı